Caravana trece voturile raman!

Joi, 28 Octombrie 2004, ora 19:38
1466 citiri

A inceput perioada de votare a campaniei A"Coca-Cola light te vrea celebruA".Saptamina asta si saptamina viitoare iti poti alege candidatul favorit pe www.coca-colalightman.ro.

Caravana A"Coca-Cola Light manA" s-a incheiat sambata, la Club Bamboo. 72 de bucuresteni s-au inscris in competitia pentru stabilirea celui care va fi imaginea Coca-Cola light anul viitor. Dintre acestia, juriul a ales 20, care sunt prezenti pe site-ul www.coca-colalightman.ro , alaturi de cei 98 de candidati alesi in timpul petrecerilor organizate de Caravana in 10 orase din tara.

Juriul Caravanei Coca-Cola light Man a selectionat 20 de tineri din Bucuresti, 10 din Iasi, cate 7 din Bacau, Brasov, Sibiu si Cluj, 3 din Baia Mare, cate 17 din Timisoara si Constanta, 8 din Oradea si 15 din Craiova.

Cei 118 tineri cu un pas mai aproape de celebritate pot fi votati, in perioada 25 octombrie A- 7 noiembrie, pe site-ul www.coca-colalightman.ro . In urma voturilor publicului vor fi stabiliti cei zece finalisti care vor intra in training camp.

Cei care isi vor vota participantii favoriti vor avea ocazia sa castige, prin tragere la sorti, o multime de premii: mouse-pad-uri si mouse-uri Coca-Cola light, abonamente pe un an la revistele Cosmopolitan, Elle, FHM, Tabu si Viva, telefoane mobile Motorola V220 si marele premiu: un aparat foto digital Olympus C310 Zoom.

Campania "Coca-Cola light te vrea celebru" se va derula pana in data de 27 noiembrie si are ca scop alegerea barbatului Coca-Cola light, cel care va fi pentru urmatorul an imaginea marcii in Romania.

In paralel cu acest concurs, se desfasoara o campanie promotionala in magazine in cadrul careia vor fi acordate 100.000 de premii in valoare totala de 257.000 de euro.

Natalia Predut, Coca-Cola Romania Activation Manager: A"Programul "Coca-Cola light man te vrea celebru" este o premiera pe piata din Romania. Consumatorii Coca-Cola light pot alege direct, prin votarea candidatilor inscrisi pe site-ul www.coca-colalightman.ro , barbatul care va interpreta rolul principal in urmatoarea campanie promotionala Coca-Cola light, in Romania. Ne asteptam la o participare activa din partea publicului nostru tinta, avand in vedere atat receptivitatea consumatorilor nostri la nou, cat si mecanismul inedit si interactiv.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...