Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Caravana trece voturile raman!

Caravana trece voturile raman!
A inceput perioada de votare a campaniei A"Coca-Cola light te vrea celebruA".Saptamina asta si saptamina viitoare iti poti alege candidatul favorit pe www.coca-colalightman.ro.
Caravana A"Coca-Cola Light manA" s-a incheiat sambata, la Club Bamboo. 72 de bucuresteni s-au inscris in competitia pentru stabilirea celui care va fi imaginea Coca-Cola light anul viitor. Dintre acestia, juriul a ales 20, care sunt prezenti pe site-ul
www.coca-colalightman.ro , alaturi de cei 98 de candidati alesi in timpul petrecerilor organizate de Caravana in 10 orase din tara.


Juriul Caravanei Coca-Cola light Man a selectionat 20 de tineri din Bucuresti, 10 din Iasi, cate 7 din Bacau, Brasov, Sibiu si Cluj, 3 din Baia Mare, cate 17 din Timisoara si Constanta, 8 din Oradea si 15 din Craiova.


Cei 118 tineri cu un pas mai aproape de celebritate pot fi votati, in perioada 25 octombrie A- 7 noiembrie, pe site-ul
www.coca-colalightman.ro . In urma voturilor publicului vor fi stabiliti cei zece finalisti care vor intra in training camp.


Cei care isi vor vota participantii favoriti vor avea ocazia sa castige, prin tragere la sorti, o multime de premii: mouse-pad-uri si mouse-uri Coca-Cola light, abonamente pe un an la revistele Cosmopolitan, Elle, FHM, Tabu si Viva, telefoane mobile Motorola V220 si marele premiu: un aparat foto digital Olympus C310 Zoom.


Campania "Coca-Cola light te vrea celebru" se va derula pana in data de 27 noiembrie si are ca scop alegerea barbatului Coca-Cola light, cel care va fi pentru urmatorul an imaginea marcii in Romania.


In paralel cu acest concurs, se desfasoara o campanie promotionala in magazine in cadrul careia vor fi acordate 100.000 de premii in valoare totala de 257.000 de euro.


Natalia Predut, Coca-Cola Romania Activation Manager: A"Programul "Coca-Cola light man te vrea celebru" este o premiera pe piata din Romania. Consumatorii Coca-Cola light pot alege direct, prin votarea candidatilor inscrisi pe site-ul
www.coca-colalightman.ro , barbatul care va interpreta rolul principal in urmatoarea campanie promotionala Coca-Cola light, in Romania. Ne asteptam la o participare activa din partea publicului nostru tinta, avand in vedere atat receptivitatea consumatorilor nostri la nou, cat si mecanismul inedit si interactiv.

Ti-a placut acest articol?
Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1199 ori