Decizie importantă pentru finalizarea autostrăzii A0 Nord. Se va putea circula pe 11,3 kilometri, pe loturile 2 și 3

Vineri, 09 Februarie 2024, ora 16:59
0 citiri
Decizie importantă pentru finalizarea autostrăzii A0 Nord. Se va putea circula pe 11,3 kilometri, pe loturile 2 și 3
FOTO Facebook/ Asociația Pro Infrastructura

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat vineri proiectul pentru Autorizaţia de Construire pentru 2,3 km din lotul 3 al A0 Nord, a anunţat directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

”Facem paşi concreţi pentru asigurarea conexiunii rutiere pe A0 Nord între A3 şi DN2! Am avizat astăzi proiectul pentru Autorizaţia de Construire pentru 2,3 km din lotul 3 al A0 Nord, astfel încât să punem deschide circulaţia şi pe cei aproximativ 9 km din lotul 2 finalizaţi în 2023! Practic, construcţia acestor 2,3 km va face posibilă descărcarea de pe autostradă în DN2 până la finalizarea construcţiei celor 8,6 km dintre Afumaţi şi Pantelimon”, a scris Pistol pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, descărcarea traficului în DN2 se va realiza printr-un sens giratoriu elipsă, cu asigurarea tuturor relaţiilor.

Lucrările vor începe în luna martie, iar termenul pentru finalizarea acestora este sfârşitul anului 2024.

...citeste mai departe despre "Decizie importantă pentru finalizarea autostrăzii A0 Nord. Se va putea circula pe 11,3 kilometri, pe loturile 2 și 3" pe Ziare.com

#CNAIR bilant autostrazi, #autostrada a0 nord, #cristian pistol , #Stiri Macroeconomie