Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Solutiile integrate oferite de SIVECO Romania - suport pentru abordari de tip Business Intelligence

Solutiile integrate oferite de SIVECO Romania - suport pentru abordari de tip Business Intelligence
Solutiile integrate oferite de SIVECO Romania - suport pentru abordari de tip Business Intelligence.
Pe o piata din ce in ce mai dinamica si mai competitiva, este tot mai evidenta importanta rezultatelor finale, a rapoartelor si analizelor pentru fundamentarea deciziilor manageriale cu impact pozitiv pe termen lung.

Managerii au nevoie de suport informational care sa-i sprijine in procesul decizional, solutii de business care sa le faciliteze o reactie rapida si eficienta in luarea deciziilor.

Abordarea de tip Business Intelligence grupeaza sub aceeasi umbrela instrumente din domeniul afacerii si al informaticii, utilizate in vederea transformarii datelor in informatii, a informatiilor in decizii si a deciziilor in actiuni asigurand o punte de legatura intre definirea unei strategii si executia ei. Implementarea unei astfel de solutii propune o restructurare de fond a afacerii prin tranzitia de la automatizarea si monitorizarea activitatilor la cea a proceselor, prin trecerea de la o abordare fragmentara la o abordare ca un intreg (end-to-end) si prin imbunatatirea procesului de analiza.

Recenta participare a SIVECO Romania SA la conferinta SolePAD de la Constanta, a oferit participantilor la eveniment posibilitatea de a afla de la reprezentantii companiei ultimele noutati in materie de sisteme informatice integrate - suport pentru abordari de tip Business Intelligece.

SIVECO Romania ofera solutii specializate de business intelligence (BI) integrate in cadrul unor sisteme de tip EAS. Astfel, solutiile BI pot fi achizitionate separat sau integrate in sistem in momentul in care afacerea este pregatita pentru instrumente de analiza puternice si fiabile.

Un astfel de produs ce poate fi implementat separat sau ca parte dintr-un sistem informatic integrat este SIVECO Business Analyzer, instrument de suport decizional care prin instrumentele de analiza pe care le ofera faciliteaza managerilor identificarea tendintelor importante ale pietei in vederea planificarii propriei politici, sprijina procesul decizional in activitatile de planificare, urmarire, control, previziune si prognoza, ofera suport informational pentru adoptarea de strategii pentru controlul costurilor si identificarea de surse de sporire a profitului.

SIVECO Business Analyzer este un Sistem Informatic de Management (SIM) flexibil si de inalta performanta, care monitorizeaza si coreleaza toate nivelurile activitatii companiei, permitand o prelucrare analitica si sintetica a datelor in timp real. De asemenea, prin intermediul scenariilor A"what if?A" produsul ofera posibilitatea previzionarii si prevenirii unor situatii viitoare posibile.

A"Solutiile de tip Business Intelligence sunt necesare oricarei companii care isi doreste o restructurare de fond, cu risc minim si eficienta maxima, in vederea asigurarii supravietuirii sau a functionarii cu succes intr-un mediu aflat in schimbare continua. Este utila si necesara si dupa realizarea restructurarii de fond pentru a asigura imbunatatirea continua a performantelor proprii. Companiile care doresc sa ramana competitive si dupa anul 2007, trebuie sa constientizeze beneficiile pe care un asemenea instrument le poate aduceA" declara Nicolae Fildan, responsabil comercial pentru zona Constanta din partea SIVECO Romania.

Despre SIVECO Romania

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este cea mai importanta firma producatoare de software din Romania, asigurand cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

SIVECO Romania detine pozitii de top pe piata interna de solutii de afaceri (EAS) si de servicii IT. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de e-business, eLearning si e-Health.

In decursul celor 14 ani de existenta, SIVECO Romania si-a dobandit o solida reputatie pe piata internationala, produsele sale fiind utilizate de catre 1800 de clienti din 35 de tari care se alatura celor 450 de beneficiari interni. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice majore care implica dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori.

SIVECO Romania a implementat cu succes proiecte de eGovernment in cadrul unor institutii publice importante - Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Ministerul Afacerilor Externe , Casa Nationala de Asigurari pentru Sanatate, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si Autoritatea Nationala a Vamilor - si a oferit solutii performante unor companii private de referinta - PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacau etc.
SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, cotata printre primele 5 in lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care il efectueaza si are incheiate parteneriate solide cu cele mai mari companii de software (Oracle Certified Partner, Microsoft Certified Partner) si hardware (IBM Business Partner, HP Sales and Service Partner) din lume.
Compania SIVECO Romania este membra a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania - AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP - dar si a unor importante organisme internationale - Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei (EITA), UNPD Global Compact, WEF Transparency si UNESCO.

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1068 ori