IMEXBANK a venit in Romania

Miercuri, 22 Octombrie 2008, ora 11:08
1253 citiri
IMEXBANK a venit in Romania

Banca Comerciala IMEXBANK, unul dintre liderii pietei bancare ucrainene, a intrat pe piata romaneasca

"Decisiva pentru pasul facut spre Bucuresti a fost evolutia constanta a relatiilor bilaterale romano-ucrainene, potentialul schimburilor economice dintre cele doua tari si dorinta de a veni in intampinarea oamenilor de afaceri si a firmelor din Romania, care sunt interesate sa-si extinda afacerile in Ucraina ", subliniaza un comunicat al bancii.

IMEXBANK a fost infiintata in 1994 si are sediul la Odesa. Conform clasamentului bancilor dupa active in 2008, IMEXBANK s-a clasat in topul celor mai mari banci ucrainene. IMEXBANK este prezenta in toate centrele economice importante din Ucraina detinand o vasta retea de filiale si sucursale (peste 550 locatii). De asemenea, banca mai are reprezentante in Austria - Viena si Africa de Sud - Cape Town.

In ultimii ani, IMEXBANK a dezvoltat parteneriate si colaborari cu organisme financiare internationale renumite: Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, Citibank, N.A., Morgan Stanley, precum si cu unele dintre cele mai importante banci austriece si germane.

Portofoliul de clienti ai bancii, persoane fizice si juridice, a ajuns la data de 01.10.2008 la 510.102 persoane. IMEXBANK ofera intreaga gama de produse ale unei banci comerciale, flexibilitate si adaptabilitate la solicitarile clientilor.