Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CitiFinancial lanseaza creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara

CitiFinancial lanseaza creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara

CitiFinancial, divizia Citibank Romania SA destinata finantarii persoanelor fizice, lanseaza creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara. Facilitatea poate avea o durata de creditare cuprinsa intre 5 si 20 de ani, iar suma imprumutata poate varia intre 15.000 lei si 225.000 lei, potrivit unui comunicat de presa din partea bancii.

Noul produs se adreseaza clientilor care sunt interesati de credite de nevoi personale cu valoare mare, acordate in conditii de elegibilitate si rambursare flexibile.

"Lansarea creditului de nevoi personale cu garantie imobiliara, alaturi de dublarea in 2006 a retelei de sucursale in toata tara si atingerea unui numar de 66 pana la finalul lui februarie 2007 - reprezinta pasi importanti prin care CitiFinancial se apropie tot mai mult de clienti", declara John Hays, Country Business Manager, CitiFinancial Romania.

Conditiile de elegibilitate pentru contractarea creditului de nevoi personale cu garantie ipotecara sunt extrem de flexibile, permitand accesarea creditului de catre un grup larg de clienti. Persoana care aplica pentru acest credit CitiFinancial trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 23 si 70 de ani si sa dovedeasca un venit lunar pe familie de minimum 750 lei.De asemenea, este necesara o ipoteca de rang I pe o proprietate imobiliara detinuta de client.

Creditul este rambursat in rate lunare care nu vor depasi 30 % din venitul lunar net al familiei minus obligatiile financiare ale familiei. Dobanda este variabila si se calculeaza pe baza cotatiei indicelui BUBOR la 6 luni. In functie de gradul de risc identificat, in urma evaluarii, pentru fiecare client, dobanda poate include, pe langa BUBOR, si o valoare cuprinsa intre 0 si 5,99 puncte procentuale.Drept bonus pentru clientii sai, Citifinancial ofera asigurarea imobiliara gratis.

Comisionul pentru procesarea creditului este de 2,5% din suma imprumutata, iar valoarea acestuia este inclusa in rata lunara. Comisionul lunar de administrare este de 0,15 % din suma contractata.

Initial, produsul va fi oferit in noua sucursale din Bucuresti si Ploiesti, urmand ca el sa fie disponibil in toate unitatile CitiFinancial din intreaga tara pana la finalul primei jumatati a acestui an, mai informeaza acelasi comunicat.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1042 ori