Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CitiFinancial a lansat un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara

CitiFinancial a lansat un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara

CitiFinancial, prin divizia Citibank Romania SA destinata finantarii persoanelor fizice, lanseaza creditul de nevoi personale cu garantie imobiliara, informeaza un comunicat al companiei.

Creditul este acordat pe o durata cuprinsa intre 5 si 20 de ani, iar suma imprumutata poate varia intre 15.000 lei si 225.000 lei.

Potrivit sursei citate, persoana care aplica pentru acest credit trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 23 si 70 de ani si sa dovedeasca un venit lunar pe familie de minimum 750 lei. De asemenea, este necesara o ipoteca de rang I pe o proprietate imobiliara detinuta de client.

Creditul este rambursat in rate lunare care nu vor depasi 30 la suta din venitul lunar net al familiei minus obligatiile financiare ale familiei. Dobanda este variabila si se calculeaza pe baza cotatiei indicelui BUBOR la 6 luni. In functie de gradul de risc identificat, in urma evaluarii, pentru fiecare client, dobanda poate include, pe langa BUBOR, si o valoare cuprinsa intre 0 si 5,99 puncte procentuale.

Comisionul pentru procesarea creditului este de 2,5 la suta din suma imprumutata, iar valoarea acestuia este inclusa in rata lunara. Comisionul lunar de administrare este de 0,15 la suta din suma contractata. CitiFinancial ofera asigurarea imobiliara gratuit.

Intr-o prima faza, produsul va fi oferit in noua sucursale din Bucuresti si Ploiesti, urmand ca el sa fie disponibil in toate unitatile CitiFinancial din tara pana la finalul primei jumatati a acestui an, se mentioneaza in comunicat.

Conform sursei citate, John Hays, Country Business Manager, CitiFinancial Romania, a precizat ca reteaua CitiFinancial va ajunge la un numar de 66 de sucursale pe tara, in 2007.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1248 ori