Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Soferii romani asteapta la bariere de 25 de ori mai mult decat in Occident

Soferii romani asteapta la bariere de 25 de ori mai mult decat in Occident

Soferii romani asteapta la barierele la nivel de cale ferata de 25 de ori mai mult decat cei din Occident si de 5 ori mai mult decat prevad normele interne ale Societatii Nationale de Transport Feroviar, informeaza Rompres.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Marius Popovici, a anuntat, luni, ca este primul oficial care a luat pozitie fata de aceste incalcari repetate ale regulilor din transportul feroviar, sesizand Regionala CFR Timisoara.

In Uniunea Europeana, durata de stationare la bariere este de cel mult un minut.

Popovici s-a plans ca, in desele sale deplasari in judet, a fost nevoit sa stea la unele bariere mai mult timp decat a condus. Astfel, unul dintre semafoarele unui canton timisean a indicat culoarea rosie timp de 30 de minute, dupa care a aparut marfarul.

Conform lui Popovici, normele interne ale SNCFR prevad ca barierele pot sta coborate maximum 5 minute, iar in cazuri speciale, 7 minute.

Averea

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 956 ori