Programul CFR de Paste

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 12:06
1796 citiri
Programul CFR de Paste

CFR Calatori anunta ca, in perioada 23, 24 si 25 aprilie peste 80 de trenuri de pe mai multe regionale din tara vor fi anulate deoarece traficul de calatori se va diminua, iar opt trenuri vor fi introduse suplimentar pe regionalele Iasi, Suceava si Galati.

CFR Calatori informeaza ca, in perioada 22 - 25 aprilie 2010, pentru adaptarea capacitatii de transport la traficul de calatori estimat cu prilejul Sfintelor Sarbatori de Pasti, in programul de circulatie se vor efectua unele modificari.

Astfel, pentru preluarea traficului de calatori de pe cele mai utilizate relatii, vor circula suplimentar un numar de opt trenuri, iar pentru cele mai solicitate destinatii din tara, trenurile de calatori vor fi suplimentate cu peste 40 vagoane.

Totodata, precizeaza CFR Calatori, in zilele de 23, 24 si 25 aprilie, cand traficul de calatori se va diminua, vor fi anulate unele trenuri de rang superior, precum si unele trenuri personale regionale, acestea din urma fiind comunicate la nivel local.

De asemenea, in perioada 21 - 26 aprilie, trenurile de calatori cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu un numar de peste 40 de vagoane, pe cele mai importante relatii: cu plecare din/catre Bucuresti Nord catre/din Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Brasov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Targu Mures, Sighetu Marmatiei, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Galati, Constanta.

"Pentru a evita aglomeratiile de la casele de bilete din ajunul sarbatorilor, CFR recomanda calatorilor sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie.

Acestea se pot cumpara cu anticipatie beneficiind de o reducere intre 5-13%, pentru orice destinatii si ranguri de tren de la: toate statiile si agentiile de voiaj CFR, on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro sau de la distribuitorii autorizati (agentii de turism), de la automatele de vanzare din statiile CFR si de la terminalele de plati electronice Zebrapay", recomanda CFR Calatori.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#program cfr, #calatori paste, #trenuri de paste , #stiri CFR