Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Privatizarea CFR Marfa, pe ordinea de zi a CSAT

Privatizarea CFR Marfa, pe ordinea de zi a CSAT

Presedintele Traian Basescu va conduce luni sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, a carei ordine de zi include proiectul Hotararii de Guvern pentru aprobarea primei etape a strategiei de privatizare a Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa "C.F.R. Marfa" S.A. 

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, in cadrul CSAT se va discuta si despre mandatului Ministerului Transporturilor si Infrastructurii pentru realizarea acestei privatizari, relateaza NewsIn.

De asemenea, pe ordinea de zi a sedintei Consiliului sunt incluse tematici referitoare la prezenta Romaniei cu jandarmi si politisti in Kosovo, precum si la conceptia de reconfigurare a sistemului de ordine publica prin descentralizarea serviciului politienesc in slujba cetateanului.


Alte puncte de pe ordinea de zi privesc activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale, dar si a ctivitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a fenomenului infractional la nivelul porturilor maritime. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 952 ori