Privatizarea CFR Marfa, pe ordinea de zi a CSAT

Luni, 26 Septembrie 2011, ora 11:37
1138 citiri
Privatizarea CFR Marfa, pe ordinea de zi a CSAT

Presedintele Traian Basescu va conduce luni sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, a carei ordine de zi include proiectul Hotararii de Guvern pentru aprobarea primei etape a strategiei de privatizare a Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa "C.F.R. Marfa" S.A. 

Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, in cadrul CSAT se va discuta si despre mandatului Ministerului Transporturilor si Infrastructurii pentru realizarea acestei privatizari, relateaza NewsIn.

De asemenea, pe ordinea de zi a sedintei Consiliului sunt incluse tematici referitoare la prezenta Romaniei cu jandarmi si politisti in Kosovo, precum si la conceptia de reconfigurare a sistemului de ordine publica prin descentralizarea serviciului politienesc in slujba cetateanului.

Alte puncte de pe ordinea de zi privesc activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale, dar si a ctivitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a fenomenului infractional la nivelul porturilor maritime. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#privatizare cfr marfa, # csat, # csat cfr marfa , #stiri CFR