Podurile de cale ferata de peste Dunare vor fi reabilitate. Care sunt costurile

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 12:55
1730 citiri
Podurile de cale ferata de peste Dunare vor fi reabilitate. Care sunt costurile

Asocierea Arcada Company - Metabet - Compania Constructii Feroviare a castigat licitatiea organizata de CFR pentru reabilitarea podurilor de cale ferata peste Dunare cu o oferta financiara de 122,6 milioane de lei, lucrarile urmand sa dureze 23 de luni.

Astfel, CFR va semna in perioada urmatoare contractul de lucrari cu asocierea Arcada Company - Metabet C.F. - Compania Constructii Feroviare, in contextul in care pana la expirarea termenului legal pentru depunerea contestatiilor, niciunul dintre ceilalti trei ofertanti nu a depus contestatie.

La licitatia din 25 februarie 2014, pentru atribuirea contractului "Lucrari de reabilitare a podurilor de cale ferata peste Dunare - km 152+149 si km 165+817, linia CF Bucuresti -Constanta", au depus oferte patru agenti economici: asocierea Arcada Company - Metabet C.F. - SC Compania Constructii Feroviare, asocierea Strabag - Tancrad, Consinit si asocierea Azvi - Straco Grup.

Criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut, iar sursa de finantare va fi asigurata din fonduri nerambursabile de la Comisia Europeana in proportie de 85% si de la bugetul de stat in proportie de 15%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#poduri cale ferata Dunare, #reabilitare poduri Dunare, #licitatie reabilitare poduri cale ferata , #stiri CFR