Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Podurile de cale ferata de peste Dunare vor fi reabilitate. Care sunt costurile

Podurile de cale ferata de peste Dunare vor fi reabilitate. Care sunt costurile


Asocierea Arcada Company - Metabet - Compania Constructii Feroviare a castigat licitatiea organizata de CFR pentru reabilitarea podurilor de cale ferata peste Dunare cu o oferta financiara de 122,6 milioane de lei, lucrarile urmand sa dureze 23 de luni.

Astfel, CFR va semna in perioada urmatoare contractul de lucrari cu asocierea Arcada Company - Metabet C.F. - Compania Constructii Feroviare, in contextul in care pana la expirarea termenului legal pentru depunerea contestatiilor, niciunul dintre ceilalti trei ofertanti nu a depus contestatie.

La licitatia din 25 februarie 2014, pentru atribuirea contractului "Lucrari de reabilitare a podurilor de cale ferata peste Dunare - km 152+149 si km 165+817, linia CF Bucuresti -Constanta", au depus oferte patru agenti economici: asocierea Arcada Company - Metabet C.F. - SC Compania Constructii Feroviare, asocierea Strabag - Tancrad, Consinit si asocierea Azvi - Straco Grup.

Criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut, iar sursa de finantare va fi asigurata din fonduri nerambursabile de la Comisia Europeana in proportie de 85% si de la bugetul de stat in proportie de 15%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1455 ori