CFR Calatori incearca o noua strategie: bilete de tren low-cost. Vezi preturile si destinatiile

Vineri, 13 Decembrie 2013, ora 12:45
2683 citiri
CFR Calatori incearca o noua strategie: bilete de tren low-cost. Vezi preturile si destinatiile

Noul Plan de Mers al Trenurilor 2013-2014, valabil pana la data de 13 decembrie 2014, va intra in vigoare la 15 decembrie, se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

"In 2014, pasagerii vor avea la dispozitie trenuri internationale zilnice directe din Bucuresti Nord catre Viena (cu preturi de la 39 euro pe sens), Budapesta (de la 29 euro pe sens), Sofia, Istanbul, Chisinau. De asemenea, oferta de transport international include trenuri zilnice directe catre Budapesta din Timisoara, Brasov, Targu Mures si Cluj Napoca. Din Timisoara, pasagerii pot calatori zilnic catre Belgrad, prin Varset, cu numai 14 euro", se mai spune in comunicat.

CFR Calatori anunta, totodata, ca in anul 2014 vor continua lucrarile de reabilitare a infrastructurii feroviare pe coridorul IV PANEUROPEAN, demers ce va avea ca efect direct diminuarea semnificativa a fiabilitatii serviciului oferit ca urmare a scaderii capacitatii de circulatie (pana la 50% pe zonele cu lucrari).

"Realizarea lucrarilor de reabilitare a infrastructurii feroviare pe coridorul IV PANEUROPEAN va conduce la modificarea orariilor si rutelor trenurilor care circula pe aceste tronsoane, in sensul maririi duratelor de parcurs si a limitarii rutelor de circulatie", sustine compania.

Brosura "Mersul Trenurilor" de Calatori 2013-2014 va putea fi achizitionata din principalele statii si agentii CFR din Bucuresti si din tara, la pretul de 13 lei.

#mers trenuri, #calatorii cu trenul, #zone turistice tren , #stiri CFR