Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Licitatii de 10 milioane dolari la BRM

Licitatii de 10 milioane dolari la BRM
Bursa Romana de Marfuri si terminalele sale au incheiat saptamana trecuta cu adjudecarea a 28 licitatii, care au totalizat o valoare de tranzactionare de circa 10 milioane dolari. Imbunatatirile de preturi totale, realizate in perioada 24-28 iulie 2006 de catre autoritatile contractante, s-au ridicat la peste 130.000 dolari.In cadrul acestor licitatii s-a evidentiat compania CFR Marfa SA, care a participat la doua licitatii organizate in ringul bucurestean, prin care a facut achizitii de peste 5,5 milioane dolari.
CNCF CFR SA a participat la 4 licitatii organizate de BRM, prin care a incheiat tranzactii in valoare de peste 1,7 milioane dolari, iar pentru achizitia de 32 de autospeciale, Autoritatea Rutiera Romana a alocat peste un milion de dolari.

La licitatiile organizate de Bursa Romana de Marfuri au mai participat, in aceasta perioada: DRDP Craiova, Nuclearelectrica SA, Petrom SA Membru OMV Grup, Tarom, Romaero, Imbunatatiri Funciare SA, CFR Calatori SA si RATB.

BRM detine la aceasta data 28 de terminale active localizate pe intreg teritoriul tarii. Printre acestea se numara: terminalul de la Cluj, unde s-au adjudecat 4 licitatii cu o valoare totala de tranzactionare de peste 300.000 dolari, si cel de la Prahova, care a organizat o licitatie cu o valoare contractuala de peste 200.000 dolari, ambele inregistrand cele mai ridicate valori de tranzactionare comparativ cu restul punctelor de lucru.

In total, la terminalele BRM au avut loc, in aceasta perioada, 12 licitatii cu o valoare contractuala de peste 700.000 dolari.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 881 ori