Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

George Micu este noul director CFR

George Micu este noul director CFR


George Micu este noul director general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR, fiind desemnat pentru aceasta functie de catre Consiliul de Administratie (CA) al companiei.

Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a numit luni noul CA al CFR din persoanele propuse de consultantul SC PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants SRL, D&B David si Baias S.C.A. si George Butunoiu Group SRL, arata un comunicat de presa al companiei.

Membrii noului Consiliu de Administratie sunt Sorin Mindrutescu (CEO Oracle Romania) - presedinte CA, George Micu, Jiru Enache (secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice), Peter Weiss (fost director al Bancpost si RBS Romania) si Peter Raimund Kubinschi (vicepresedinte executiv al Nextebank). Acestia vor avea un mandat de patru ani.

Micu si-a preluat mandatul de director CFR marti, 16 aprilie 2013.

Fostul manager privat al CFR, Dimitris Sophocleous, si-a dat luni demisia dupa ce actionarii i-au respins planul de administrare. Directorul grec anuntase anterior o serie de planuri ambitioase, care insa nu au fost confirmate in realitate de documente oficiale.

Managerul general CFR, Dimitris Sophocleous, si-a dat demisia

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1478 ori