Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gara de Nord transmite online tabela de plecari si sosiri ale trenurilor

Gara de Nord transmite online tabela de plecari si sosiri ale trenurilor


Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA a lansat oficial un serviciu online de informare a calatorilor, prin care acestia pot afla in timp real ora de sosire sau de plecare a trenurilor in/din Gara de Nord si a paginii de Facebook a Garii de Nord.

Pe pagina de internet http://www.cfr.ro/webcam.php, calatorii pot vizualiza tabela de plecari si sosiri din Gara de Nord si pot astfel afla, prin actualizarea sistemului la fiecare minut, date complete despre rangul si numarul trenului, linia de sosire sau plecare a trenurilor, ruta de calatorie, ora de sosire/plecare, precum si minutele de intarziere.

Acest sistem online are drept scop informarea calatorilor in mod transparent si in
timp real despre ora de sosire sau de plecare a trenurilor in/din Gara de Nord, se mentioneaza intr-un comunicat al CFR.

In perioada 19-25 iunie 2013, perioada de proba a acestui proiect, Tabela
sosiri-plecari Bucuresti Nord Gr A a inregistrat peste 9000 de accesari directe.

In plus, CFR a lansat si pagina de facebook a Garii de Nord www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti, care a fost creata pentru persoanele care doresc sa cunoasca Gara de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic si cultural.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 5998 ori