Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Directorul general al CFR Marfa a demisionat

Directorul general al CFR Marfa a demisionat


Directorul general al CFR Marfa, Dan Valentin Belcea, a demisionat de la conducerea companiei, din motive personale, au declarat, marti surse din Ministerul Transporturilor.

In perioada urmatoare, Consiliul de Administratie al CFR Marfa trebuie sa se intruneasca pentru a desemna noul director.

Dan Valentin Belcea a fost numit in luna aprilie in functia de director general al Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa (SNTFM) CFR Marfa, dupa ce ocupase pozitia de membru in Consiliul de Administratie.

Nascut pe 30 iulie 1969, Dan Valentin Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA-USA.

Dan Valentin Belcea si-a inceput cariera in Statele Unite ale Americii, continuand apoi in tara ca Chief Financial Officer la Graffiti/ BBDO (intre 1993 si 1994), CB Investment SRL (1995 - 1996) si director general la Prima TV (in perioada 1996 - 2002).

Din anul 2005 pana in 2012, a ocupat functia de vicepresedinte - responsabil cu dezvoltarea strategica la International Railway Systems, iar din ianuarie 2010 pana la numirea sa in fruntea CFR Marfa a ocupat functia de Chief Executive Officer la Protan.

Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa CFR Marfa este operatorul national de transport feroviar de marfa din Romania, lider pe aceasta piata, pe care ocupa 54,8%, la nivelul anului 2013.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1364 ori