Directorul general al CFR Marfa a demisionat

Marti, 13 Mai 2014, ora 16:12
1488 citiri
Directorul general al CFR Marfa a demisionat

Directorul general al CFR Marfa, Dan Valentin Belcea, a demisionat de la conducerea companiei, din motive personale, au declarat, marti surse din Ministerul Transporturilor.

In perioada urmatoare, Consiliul de Administratie al CFR Marfa trebuie sa se intruneasca pentru a desemna noul director.

Dan Valentin Belcea a fost numit in luna aprilie in functia de director general al Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa (SNTFM) CFR Marfa, dupa ce ocupase pozitia de membru in Consiliul de Administratie.

Nascut pe 30 iulie 1969, Dan Valentin Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA-USA.

Dan Valentin Belcea si-a inceput cariera in Statele Unite ale Americii, continuand apoi in tara ca Chief Financial Officer la Graffiti/ BBDO (intre 1993 si 1994), CB Investment SRL (1995 - 1996) si director general la Prima TV (in perioada 1996 - 2002).

Din anul 2005 pana in 2012, a ocupat functia de vicepresedinte - responsabil cu dezvoltarea strategica la International Railway Systems, iar din ianuarie 2010 pana la numirea sa in fruntea CFR Marfa a ocupat functia de Chief Executive Officer la Protan.

Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa CFR Marfa este operatorul national de transport feroviar de marfa din Romania, lider pe aceasta piata, pe care ocupa 54,8%, la nivelul anului 2013.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#director general CFR Marfa, #demisie director CFR, #cfr marfa , #stiri CFR