Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CFR organizeaza licitatii pentru lucrari in valoare de 16,7 milioane lei

CFR organizeaza licitatii pentru lucrari in valoare de 16,7 milioane lei

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA organizeaza in perioada 08-15 iunie 2015 licitatii deschise pentru atribuirea lucrarilor de reparatii la infrastructura feroviara de pe raza judetelor Olt, Dolj, Gorj si Ialomita.

Valoarea totala estimata a lucrarilor se ridica la suma de 16,7 milioane lei, fara TVA, sursa de finantare fiind asigurata din fonduri de la bugetul de stat.

Lucrarile de reparatii se executa la infrastructura feroviara- terasament, linii, podet - pe urmatoarele intervale de statii Mihaesti - Radomiresti, Leu - Malu Mare, Corbu - Sinesti, Musculesti - Barbatesti si Tandarei - Movila si au drept scop imbunatatirea sigurantei feroviare si reducerea cheltuielilor de intretinere.

Durata de valabilitate a contractelor este cuprinsa intre 90 de zile si 5 luni de la atribuire, criteriul de selectie fiind pretul cel mai scazut. Deschiderea ofertelor are loc la sediul Sucursalelor Regionale CF Craiova si Constanta.

Anunturile de participare, continand informatii asupra modului de desfasurare a procedurii, precum si documentatia de atribuire, sunt disponibile in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (S.E.A.P.), la adresa www.e-licitatie.ro, cu nr. 159435, 159596 si 159536.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1380 ori
Citeste mai multe desprelicitatii CFR reparatii CFR