Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CFR Marfa raporteaza o crestere a productivitatii muncii de 17,7%

CFR Marfa raporteaza o crestere a productivitatii muncii de 17,7%
Noua strategie a adus modificari structurii de personal, reorganizarea resurselor umane, investitiile in programele de pregatire profesionala si informatizare.Productivitatea muncii in cadrul companiei de transport feroviar, CFR Marfa, a crescut in medie cu 17,7% anul trecut, in comparatie cu 2002, ca urmare a aplicarii unei noi strategii de resurse umane, a anuntat Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Noua strategie a adus modificari structurii de personal, reorganizarea resurselor umane, investitiile in programele de pregatire profesionala si informatizare.

Cea mai productiva sucursala CFR Marfa este cea din Brasov, unde s-a inregistrat o crestere cu 39,7% a productivitatii muncii in anul 2003 fata de 2002.

De remarcat este si evolutia Sucursalei Bucuresti, al carei procent de crestere de 31,1% o situeaza pe aceasta pe locul secund in topul productivitatii muncii in cadrul companiei, pe parcursul anului 2003 fata de 2002.

Tot peste media inregistrata pe societate se situeaza si Sucursalele Constanta si Craiova, cu 23,1%, respectiv 17,9% crestere a productivitatii muncii in 2003 fata de anul precedent.

Infiintata in 1998, CFR Marfa furnizeaza servicii de transport feroviar de marfa intern si international si este, la ora actuala, lider necontestat in domeniu, detinand 95% din piata de transport feroviar autohtona si 40% din totalul pietei de transporturi din Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1223 ori