Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CFR Calatori investeste in paza specializata si transport valori

CFR Calatori investeste in paza specializata si transport valori

CFR Calatori va plati intre 3,8 milioane lei si 7,7 milioane lei, fara TVA, pentru un contract pe o perioada de doi ani, pentru paza specializata si transport valori in statiile Bucuresti- Ploiesti, potrivit unui anunt de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), preluat de NewsIn.

SNTFC CFR Calatori va plati, din surse proprii, intre 3.868.416 lei si 7.736.832 lei, fara TVA, pentru paza specializata in obiective ale RTFC Bucuresti si transport valori in Statiile Bucuresti si Ploiesti.

Firma care va fi desemnata va efectua servicii de investigatie si protectie, cu exceptia serviciilor de transport cu vehicule blindate, printr-un acord cadru cu un singur agent economic pe o perioada de 24 de luni.

Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut, iar termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 11 ianuarie 2010, ora 12:00.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 21 ianuarie 2010 pana la ora 09:00.

Depozitele valorice si garantiile solicitate firmelor sunt garantia de participare totala de 42.500 lei si garantia pentru buna executie de 5% din valoarea primului contract subsecvent. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1481 ori
Citeste mai multe desprecfr calatori paza transport