Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CFR Calatori face reduceri pentru plata anticipata a biletelor

CFR Calatori face reduceri pentru plata anticipata a biletelor

CFR Calatori a comunicat ca, incepand din 1 iunie, acorda reduceri intre 5-13% pentru cumpararea cu anticipatie a biletelor de tren (bilet pret intreg/ copil), precizeaza NewsIn.

Procentul de reducere se aplica la pretul biletului de calatorie si la suplimentul de tren, in functie de perioada de anticipatie a procurarii biletului.

Aceasta reducere nu este valabila la tariful de rezervare a locului si la tariful de supliment de pat/cuseta.


Astfel, compania ofera 13 % reducere la cumpararea cu anticipatie peste 21 zile, 10% reducere la cumpararea cu anticipatie de 11 pana la 20 de zile si 5% reducere la cumpararea cu anticipatie de la 6 pana la 10 zile fata de data calatoriei.


Reducerile se aplica numai la emiterea electronica a legitimatiilor de calatorie prin sistemele electronice de emitere (on-line, xSell) pentru bilet intreg si bilet copil.


Informatii legate de orare, tarife, oferte etc. sunt disponibile in toate statiile si agentiile CFR si pe site-ul http://www.cfrcalatori.ro.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3259 ori