Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CFR Calatori a atribuit 150 milioane lei pentru reparatii la 3.460 de vagoane

CFR Calatori a atribuit 150 milioane lei pentru reparatii la 3.460 de vagoane

Un numar de sapte companii romanesti, printre care Astra Vagoane Calatori si Atelierele CFR Grivita, vor repara si intretine 3.459 de vagoane apartinand CFR Calatori, valoarea totala a contractelor fiind de 148,28 milioane de lei, fara TVA.

Vagoanele sunt de tip clasa I si clasa a II-a, bistro, etajate si salon si au fost impartite in 41 de loturi, precizeaza Mediafax.

Contractul este finantat din veniturile proprii CFR Calatori si se refera la serviciile de reparatii scadente, intretinere si revizii tehnice, se arata intr-un anunt al companiei.


Cel mai mare contract, de 79,5 milioane de lei, fara TVA, a fost adjudecat de Atelierele CFR Grivita pentru 15 loturi.


Alt contract, de 73,26 milioane de lei, fara TVA, a fost atribuit firmei IRVC CFR Sirv Titu pentru trei loturi, iar Astra Vagoane Calatori Arad, controlata de omul de afaceri Valer Blidar, va repara 13 loturi pentru 41 milioane de lei, fara TVA.


Firma IRV SIRV Marasesti a castigat un contract de 16,23 milioane de lei, fara TVA, pentru un lot de vagoane, iar CFR SIRV Brasov un altul de 2,28 milioane de lei, fara TVA, pentru un lot.


Un contract, de 1,7 milioane de lei, fara TVA, a fost castigat de firma IRV Caransebes pentru un lot, iar ultimul contract, de 159.300 lei, fara TVA, a fost adjudecat de Remar Pascani pentru doua loturi.


Contractele au fost atribuite ofertantului cu cel mai mic pret si au o durata de 27 de luni.


 Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2046 ori
Citeste mai multe desprecfr contracte reparatii vagoane