CFR are un nou director general

Miercuri, 07 Februarie 2018, ora 12:18
1425 citiri
CFR are un nou director general
Foto: CC0 Creative Commons

Noul director general al companiei CFR SA este, incepand de miercuri, Ioan Gavrila, care il inlocuieste pe Cristi Ungurean, au declarat, pentru AGERPRES, surse din sectorul feroviar.

Ioan Gavrila a fost director la societatea Electrificare CFR SA.

"Ioan Gavrila, director la Electrificare CFR SA, va prelua de astazi functia de director general la CNCF CFR SA", au spus sursele citate.

Cristi Ungurean a fost director general interimar la CFR SA din data de 8 noiembrie 2017. El a preluat functia de la Marius Chiper, care si-a dat demisia, dupa ce fostul ministru al Transporturilor Felix Stroe a anuntat la Deva, pe 24 octombrie, ca il va demite, pentru ca trenurile intarzie in mod constant din cauza lipsei de organizare din cadrul companiei.

Cristi Ungurean, potrivit unui comunicat al CFR SA din 8 noiembrie 2017, urma sa coordoneze activitatea companiei pana la finalizarea procedurii de selectie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA administreaza infrastructura feroviara publica.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#director general CFR , #stiri CFR