Cartier de zgarie-nori la Cluj

Sambata, 06 Iunie 2009, ora 10:40
2205 citiri
Cartier de zgarie-nori la Cluj

Municipalitatea din Cluj cauta amplasament pentru un viitor cartier de zgarie-nori, cea mai probabila locatie pentru acesta putand fi marginea orasului.

Potrivit arhitectului-sef al orasului, Ligia Subtirica (foto), cartierul ar urma sa grupeze mai multe proiecte imobiliare referitoare la blocuri-turn. El ar urma sa devina si un important centru regional de afaceri, conform Amos News.

Ideea acestui cartier a fost lansata, de mai multa vreme, de bancherul Iosif Pop, presedintele grupului financiar ImoGroup din Cluj.

Una dintre posibilitati ar fi ridicarea acestui cartier in apropierea centurii de ocolire a Clujului pe ruta Valcele-Apahida, centura care va fi finalizata in acest an. Centura rutiera ar urma sa asigure un acces rapid la aeroport, iar prin intermediul a 15 kilometri de drum european, centura rutiera va fi legata si de Autostrada Transilvania.

In prezent, exista sapte proiecte imobiliare ale unor zgarie-nori. Intre acestea se afla si doua turnuri gemene, care vor fi ridicate de omul de afaceri Arpad Paszkany, patronul echipei de fotbal CFR Cluj, in cartierul Zorilor.


Super-afacere pe criză: profit-record făcut de un cunoscut lanț de covrigării
Super-afacere pe criză: profit-record făcut de un cunoscut lanț de covrigării
În vreme de sărăcire accelerată, de turbulențe și de imprevizibilitate economică, există și certitudini: prosperitatea covrigăriilor. Un cunoscut lanț de brutării, care...
#imobiliare, #rezidential, #locuinte, #blocuri, #afaceri , #stiri CFR

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Criza economică face noi victime în România. Sute de persoane își pierd locurile de muncă
  2. Joburi de vară pentru studenți. În ce domeniu te poți angaja în vacanță
  3. Decizie importantă a ICCJ cu privire la preavizul la concediere. Ce trebuie să știe angajații aflați în această situație
  4. Criză majoră pe piața locurilor de muncă la stat. Procentul infim de tineri care aleg să fie bugetari și problemele care îi îndepărtează de sistem