Biletele CFR se pot cumpara si de la terminalele ZebraPay

Vineri, 13 August 2010, ora 15:47
1991 citiri
Biletele CFR se pot cumpara si de la terminalele ZebraPay

CFR Calatori anunta ca, incepand cu data de 16 august, calatorii din Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Ploiesti, Galati, Iasi, precum si turisii de pe litoral au posibilitatea de a achizitiona biletele de tren si de la terminalele de plati electronice ZebraPay, potrivit unui comunicat, transmite NewsIn.

CFR Calatori a introdus acest sistem de plata pentru vanzarea biletelor de tren asigurand un serviciu necesar calatorilor care utilizeaza trenul ca mijloc de transport.

Astfel, se vor putea cumpara bilete de tren de la terminalele instalate in puncte intens circulate din Bucuresti, respectiv spitalul Grigore Alexandrescu, City Mall, hipermarketurile Auchan Militari, Cora Lujerului, Kaufland Vulcan, Colentina si Barbu Vacarescu, Universitatea Romano-Americana si Universitatea Titu Maiorescu.

De asemenea, aceste terminale sunt prezente si in magazinele Kaufland, Winmarkt si Carrefour din Brasov, Constanta, Cluj, Ploiesti, Galati si Iasi, precum si in gara din Brasov.

"Si turistii de la malul Marii Negre pot cumpara bilete de tren de la 17 terminale aflate in statiuni. Acestea se gasesc in Mamaia - 2 terminale (Aqua Magic, Complex Cleopatra), Eforie Nord - 3 terminale (langa autoservirea Bosfor, pe strada Dezrobirii si pe faleza Miss Elly), Neptun - 2 terminale (Complex Clabucet si Daytona Beach), Jupiter - 1 terminal (terasa hotelului Delta), Costinesti - 9 terminale (pe faleza)", au precizat reprezentantii CFR.

Terminalele utilizeaza tehnologia touchscreen si deocamdata accepta doar plata in numerar. 

Calatorii pot cumpara biletele intr-un timp foarte scurt, urmand o procedura simpla: aleg datele de calatorie, ruta, tipul de tren si tichetul pentru loc, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la punctele de emitere din gari sau agentii de voiaj. Acest serviciu este accesibil si prin prisma amplasarii terminalelor in zonele de proximitate ale garilor sau in punctele de maxima concentrare a traficului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#bilete, #cfr, #zebrapay , #stiri CFR