7.000 de angajati din companiile de stat vor fi concediati

Joi, 30 Iunie 2011, ora 13:15
1663 citiri
7.000 de angajati din companiile de stat vor fi concediati

Pana la sfarsitul lui septembrie, aproximativ 7.000 de posturi din companiile de stat vor fi restructurate, conform NewsIn.

Cele mai mari reduceri de personal vor fi operate la Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa "CFR Marfa" S.A. - 3.000 de posturi pana la sfarsitul lunii iulie.

La CFR SA este prevazuta reducerea personalului cu 1.500 de posturi tot pana la sfarsitul lui iulie, iar la CFR Calatori este preconizata scaderea cu 1.000 de posturi pana la aceeasi data.

De la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) vor fi desfiintate 600 de posturi pana la jumatatea lunii iulie, iar la Termoelectrica este prevazuta reducerea cu 300 de posturi pana la sfarsitul lunii iunie.

Pentru Complexul Energetic Turceni este stipulata reducerea cu 200 de posturi pana la sfarsitul lunii septembrie.

Alte 240 de posturi vor fi desfiintate pana la finele lui august din cadrul companiilor S.C. Electrificare CFR S.A. (110), S.C. Telecomunicatii C.F.R. S.A. (100), respectiv S. C. Interventii Feroviare S.A. (30).

Din cadrul companiei Posta Romana vor fi reduse cel putin 70 de posturi administrative, pana la sfarsitul lunii iulie, potrivit documentului, care mai prevede si reducerea cu aproximativ 900 de subunitati postale pana la aceeasi data.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#concediat, #somer, #companie stat, #concedieri stat, #posta romana , #stiri CFR