48 de trenuri ale CFR vor asigura transportul catre litoralul romanesc in sezonul estival 2010

Joi, 03 Iunie 2010, ora 12:21
3795 citiri
48 de trenuri ale CFR vor asigura transportul catre litoralul romanesc in sezonul estival 2010

CFR Calatori a anuntat joi ca in sezonul estival 2010 publicul calator va avea la dispozitie 48 de trenuri (24 Rapide, 14 Accelerate si 10 Personale), care vor asigura legatura directa intre principalele orase din tara si litoralul romanesc, informeaza NewsIn.

Acestea vor pleca din Bucuresti, Arad, Craiova, Timisoara, Deva, Resita, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Iasi, Suceava, Botosani, Galati, Calarasi, Buzau si Medgidia.

De asemenea, in perioada estivala 17 iunie - 26 septembrie 2010, trenurile care circula in prezent pana la/de la Constanta vor fi prelungite pana la/de la Mangalia, deservind astfel statiunile de pe litoral, iar trenurile suplimentare care vor asigura legatura intre litoral si principalele destinatii din tara, vor fi introduse in circulatie treptat.

Pentru a asigura conexiunea cu Delta Dunarii prin orasul Tulcea, in acest sezon estival vor circula 2 perechi de trenuri accelerat, dupa urmatorul orar: din Bucuresti Nord va pleca un tren dimineata la ora 05.18 si unul dupa-amiaza la ora 15.10, iar din Tulcea vor avea plecarea la ora 06.00 si respectiv ora 15.15.

In zilele de miercuri, vineri, sambata si duminica din perioada 18 iunie - 19 septembrie, calatorii vor putea circula pe relatia Budapesta - Arad - Craiova - Ruse - Burgas/Varna cu un tren international care va fi introdus suplimentar in circulatie.

De asemenea, in perioada 17 iunie - 26 septembrie 2010, CFR GEVARO va asigura serviciul de transport cu vagoane de dormit si cusete aflate in compunerea trenurilor dintre Constanta/ Mangalia si : Satu Mare, Sighetul Marmatiei, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Suceava Nord, Botosani si Arad.

Calatorii ca pot beneficia de ofertele comerciale care acorda reduceri la transport.

Astfel, "Minigrup 2 - 5" este destinata celor care calatoresc in grupuri mici (de 2 - 5 persoane) si este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin in zilele de vineri si duminica, cu reduceri intre 10% si 25%.

"Cartea VSD" (vineri, sambata, duminica) este valabila in week-end, cu reduceri intre 25 % si 60%, iar "biletul dus-intors" ofera o reducere de 10% .

De asemenea, CFR Calatori face reduceri intre 5-13% la achizitionarea biletelor cu anticipatie.

Inainte de efectuarea calatoriei, pasagerii pot solicita informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR, la numarul de telefon 021/9521 sau pot accesa pagina de internet a companiei. 

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#cfr calatori bilete oferte trenuri litoral statiuni , #stiri CFR