36 trenuri speciale catre statiunile montane din 9 decembrie

Joi, 06 Decembrie 2007, ora 13:42
1227 citiri
36 trenuri speciale catre statiunile montane din 9 decembrie

CFR Calatori va introduce, incepand cu data de 9 decembrie, 34 trenuri catre si dinspre Valea Prahovei in cadrul programului Trenurile Zapezii, iar programul de iarna va fi valabil pana la sfarsitul lunii februarie, conform unui comunicat remis, agentiei NewsIn, joi, de companie.

Programul de iarna "Trenurile Zapezii" va fi extins pentru mai multe zone de interes turistic din tara, astfel incat vor exista 36 de trenuri care vor asigura legaturi din Bucuresti cu Valea Prahovei, din Iasi cu Vatra Dornei si din Craiova, Suceava si Cluj Napoca cu Brasov. CFR Calatori va lansa programul de iarna pe 9 decembrie si va fi valabil pana la 29 februarie.

Potrivit comunicatului, oferta tarifara pentru calatoriile cu "Trenurile Zapezii" se adreseaza grupurilor formate din minim zece persoane si tinerilor sub 26 de ani, incluzand trenurile care fac legatura intre Bucuresti si statiunile montane de pe Valea Prahovei, respectiv Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov, trenurile ce fac legatura intre Iasi si Vatra Dornei si trenurile cu destinatia Brasov din Craiova, Cluj Napoca si Suceava Nord.

Astfel, pentru tinerii sub 26 de ani care circula pe relatie directa, de luni pana joi, la clasa a 2-a si au ca punct de plecare sau destinatie o statie de pe sectia Breaza-Brasov, reducerea va fi de 20% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren. "Reducerea se acorda si tinerilor care au ca destinatie sau plecare Vatra Dornei, pentru grupurile formate din cel putin zece persoane, la tren de orice rang, clasa a 2-a.

De asemenea, reduceri de 25% se vor face pentru calatoriile dus-intors pe relatii ce au ca destinatie o statie de pe sectia Breaza-Brasov sau Vatra Dornei. Aceasta se mareste cu 2% pentru fiecare opt persoane in plus pana la grupuri formate din 50 persoane", se mai arata in comunicat. Oferta turistica de calatorie in grup "Trenurile Zapezii" nu se aplica la grupurile care beneficiaza deja de o alta reducere.

Celelalte categorii de calatori pot opta pentru biletele speciale pentru calatoriilor de week-end-cartea VSD- prin care se acorda o reducere de 50%. Acest bilet da dreptul la cate o calatorie dus-intors, in perioada de valabilitate, pe o ruta la alegerea calatorului, la fiecare sfarsit de saptamana. De asemenea, trenul rapid care leaga Tg .Mures cu Brasovul va circula cu tarif de tren accelerat.

CFR Calatori recomanda pasagerilor, pentru evitarea aglomeratiei, sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie. Acestea se pot achizitiona de la toate casele de bilete din gari si din agentii de voiaj cu o anticipatie de 30 de zile.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...