Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

218 milioane de lei - tranzactiile cu bunuri de la Bursa Romana de Marfuri

218 milioane de lei - tranzactiile cu bunuri de la Bursa Romana de Marfuri
Tranzactiile cu bunuri de la Bursa Romana de Marfuri au depasit 218 milioane de lei. In ultima saptama au fost incheiate atat pe piata la disponibil, cat si pe piata licitatiilor, 37 de tranzactii, a anuntat Bursa Romana de Marfuri. Pe piata licitatiilor s-au desfasurat 27 de tranzactii atat la nivel central, cat si prin intermediul terminalelor BRM, iar valoarea totala a contractelor incheiate a depasit 212 milioane lei.


Pe aceasta piata s-au atribuit contracte de achizitii de transport aerian, transport cu mijloace auto, lucrari de reparatii capitale, de revizie, precum si achizitii de servicii de salubrizare, servicii tipografice si de eliminare a deseurilor.Pe piata la disponibil, cele mai multe tranzactii au fost cu motorina Euro 4, benzina fara plumb si combustibil lichid usor.Printe clientii BRM s-au numarat CN Posta Romana SA, SNTFM CFR Marfa SA, CFR Calatori SA, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti si unitati militare din subordinea Ministerului Apararii.Terminalele Bursei Romane de Marfuri (BRM) au organizat peste 800 de proceduri de achizitii si vanzari in primele sase luni ale anului 2008, prin care s-au incheiat contracte in valoare de peste 50 milioane euro.Pe primele trei locuri, in clasamentul punctelor de lucru ale BRM din teritoriu, se afla Terminalul Iasi, cu o valoare de tranzactionare de peste 26 milioane lei, Terminalul Piatra Neamt (peste 24 de milioane lei) si  Terminalul Suceava - aproximativ 23,4 milioane lei.Bursa Romana de Marfuri are in prezent 33 de terminale, la Alba, Alexandria, Arad, Bacau, Bistrita, Brasov, Buzau , Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Craiova, Deva, Galati, Giurgiu, Gorj, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Prahova, Resita, Slobozia, Suceava, Timisoara, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 968 ori