"Statia Oficiala de Taxi" s-a deschis, in Gara de Nord

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 11:09
1422 citiri
"Statia Oficiala de Taxi" s-a deschis, in Gara de Nord
Foto: realitatea.net

"Statia Oficiala de Taxi" din Gara de Nord din Bucuresti este deschisa incepand de sambata, 16 noiembrie 2013, sub administratia SC MERIDIAN TAXI SRL, "societate desemnata castigatoarea prin licitatie publica deschisa", potrivit CFR.

"Calatorii care ajung astazi, 16 noiembrie 2013, in Gara de Nord vor avea posibilitatea de a comanda gratuit un taxi prin intermediul a patru dispozitive cu touchscreen, amplasate la iesirea/intrarea din Gara de Nord (zona coloanelor), unde va functiona zona de imbarcare/debarcare.

Preluarea, dirijarea si imbarcarea clientilor in taxiurile din spatiul de imbarcare/debarcare se va face in ordinea primirii comenzii.

Citeste si Meridian a castigat licitatia pentru Gara de Nord. Taximetristii pirat - out

Zona de imbarcare/debarcare a calatorilor, dotata cu sistem de supraveghere video care va functiona permanent, va fi delimitata prin doua bariere automate, care vor permite doar accesul taxiurilor autorizate", se arata in comunicatul companiei nationale de cai ferate.

Mai departe, numele firmelor de taxi autorizate pentru preluarea/debarcarea clientilor si tariful practicat de acestea vor fi afisate pe dispozitivele cu touchscreen.

Investitie de 50.000 de euro

Meridian Taxi SRL va efectua o investitie totala de 50.000 de euro pentru infiintarea Statiei Oficiale de Taxi din Gara de Nord, prin care calatorii vor avea posibilitatea de a comanda gratuit un taxi prin intermediul a patru dispozitive cu touchscreen, a declarat, sambata, directorul executiv al companiei, Lucian Marin, citat de Agerpres.

"Investitia initiala pentru infiintarea statiei este de 30.000 de euro, insa in total vom ajunge la 50.0000 euro. In momentul de fata putem sa acoperim 40% din piata si avem doua companii de taxi autorizate pentru preluarea calatorilor din Gara de Nord. In perioada urmatoare va mai fi prezenta inca o companie de taxi. Toate companiile sunt invitate sa se alature acestui proiect, iar tarifele percepute sunt cele care exista pe piata in prezent, fara costuri suplimentare. Este un proiect ambitios pentru noi si cred ca vom castiga la capitolul imagine deoarece clientii vor vedea ca suntem o companie serioasa", a spus Lucian Marin.

Acesta a precizat ca raza de comanda a taxiurilor este de 3 km in jurul Garii de Nord, iar comanda se va face in sase limbi straine. La finalul comenzii, solicitantul primeste un bon pe care apare si un numar de telefon unde se pot face sesizari.

SC Meridian Taxi achita lunar catre Ministerul Transporturilor 1.500 de lei pentru publicitate pe indicatoarele amplasate in interiorul Garii de Nord, mai scrie agentia de stiri.

O.D.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#statia oficiala taxi Gara de Nord, #taxi Gara de Nord , #Management