Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Meridian a castigat licitatia pentru Gara de Nord. Taximetristii pirat - out

Meridian a castigat licitatia pentru Gara de Nord. Taximetristii pirat - out


Firma SC MERIDIAN TAXI SRL a castigat licitatia publica pentru parcarea de la Gara de Nord, informeaza reprezentantii CFR SA.

Prin atribuirea acestui contract, conducerea CFR SA spera ca serviciile de taximetrie se vor imbunatati la Gara de Nord, iar calatorii vor beneficia de siguranta mai mare. De asemenea, un efect al acestei licitatii ar putea fi, dupa cum subliniaza CFR SA, eliminarea taximetristilor pirat.

Dreptul de folosinta a terenului in suprafata de 300 mp, situat la intrarea in statia CF Bucuresti Nord - zona Coloane, a fost atribuit la pretul de 5 lei/mp/luna, fara TVA, termenul pentru semnarea contractului fiind de 5 zile de la adjudecare.

Meridian Taxi va monta bariere la intrarea in Gara

Castigatoarea licitatiei are obligatia de a instala 4 touchscreen-uri, un sistem video de supraveghere, bariere la intrarea si, respectiv, la iesirea din spatiu, de a asigura personalul necesar operarii acestora si de a semnaliza existenta acestei statii oficiale de TAXI in interiorul Garii de Nord.

Caietul de sarcini a fost achizitionat de 10 agenti economici, documentatia de participare fiind depusa de un singur ofertant, SC MERIDIAN TAXI SRL.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1701 ori