CFR Marfa va transporta 2,4 milioane de tone de carbune pentru CET Govora

Vineri, 18 Aprilie 2014, ora 13:07
1632 citiri
CFR Marfa va transporta 2,4 milioane de tone de carbune pentru CET Govora

CFR Marfa a anuntat vineri ca a castigat licitatia organizata de catre Centrala Electrica deTermoficare (C.E.T.) Govora pentru transportul pe calea ferata a 2,4 milioane de tone de carbune.

"Astfel, societatea a castigat licitatia organizata de catre Centrala Electrica de Termoficare Govora pentru atribuirea contractului de transport pe calea ferata de carbune tip lignit, pe doua relatii de transport, respectiv statia CF Berbesti, pana la C.E.T. Govora si C.F.R. Alunu pana la C.E.T. Govora. Contractul de transport va fi incheiat pe o perioada de un an, iar cantitatea de carbuni transportata va fi de 2,4 milioane", a anuntat CFR Marfa intr-un comunicat.

Valoarea contractului nu a fost dezvaluita

Contactate de Mediafax, niciuna dintre cele doua companii, respectiv CFR Marfa si C.E.T. Govora, nu au dorit sa faca publica valoarea contractului.

"CFR Marfa este in continuare constransa sa ia masuri drastice in vederea redresarii activitatii, pentru a avea sansa reintoarcerii la un grafic de crestere normala. In aceasta perioada, piata transportului feroviar de marfa s-a redimensionat, fapt ce duce la o maturizare a acesteia, iar in noile conditii CFR Marfa urmareste dezvoltarea permanenta a relatiilor cu clientii prin fidelizarea si

pastrarea celor existenti si atragerea de noi parteneriate, toate aceste fiind posibile doar prin adoptarea unor politici comerciale flexibile", a declarat vineri intr-un comunicat noul director general al CFR Marfa, Dan Valentin Belcea.

Consiliul de Administratie al CFR Marfa a inceput la finele lunii martie procedurile de disponibilizare a unui numar de 2.500 de salariati, in conformitate cu angajamentele Guvernului fata de FMI.

Compania CFR Marfa, controlata de stat prin Ministerul Transporturilor, este cel mai mare transportator feroviar de marfa local, cu afaceri de 208 milioane de euro anul trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#transport carbune CFR Marfa, #transport carbune CET Govora , #Management