Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Restructurarea da roade la CFR Marfa: Si-a redus pierderile cu 80%

Restructurarea da roade la CFR Marfa: Si-a redus pierderile cu 80%


CFR Marfa a inregistrat in primul semestru al anului 2014 o cifra de afaceri de 437,23 milioane de lei, in crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului anterior, informeaza compania printr-un comunicat.

CFR Marfa a inregistrat si o crestere a volumului de marfa transportat cu 13% (de la 12,6 milioane tone transportate in primul semestru 2013 la 13,63 milioane tone in semestrul I 2014).

Ca urmare a cresterii acestor indicatori, societatea anunta o reducere a pierderilor financiare cu 79% fata de perioada similara a anului 2013.

"Rezultatele pozitive inregistrate de CFR Marfa in perioada ianuarie-iunie 2014, vor fi consolidate si ca urmare a implementarii Programului de Restructurare si Reorganizare, proces aflat la final si care a vizat atat reorganizarea activitatii societatii, in functie de noile cerinte ale pietei dar si o adaptare a numarului de personal la nivelul de activitate curent", se precizeaza in comunicat.

SNTFM CFR Marfa SA este lider pe piata transporturilor feroviare de marfa din Romania, cu o cota de piata de 58,5% pentru marfuri transportate in primul trimestru al anului 2014, in crestere de la 55,6 % cat a detinut din piata transportului feroviar de marfa din Romania la nivelul primului trimestru al anului 2013.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 984 ori