Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Trei banci s-au calificat pentru a oferi consultanta la privatizarea CEC

Trei banci s-au calificat pentru a oferi consultanta la privatizarea CEC

Incheierea procesului de selectie va avea loc dupa parcurgerea celei de-a doua etape de evaluare, cea financiara, care se estimeaza sa aiba loc pana la sfarsitul lunii septembrie a acestui an.Comisia de privatizare a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) a decis in urma evaluarii ofertelor tehnice ca Citigroup Global Market Ltd, Credit Swisse First Boston (Europe) Ltd si JPMorgan sa ramana in competitia pentru angajarea consultantului pentru privatizare, se arata intr-un comunicat primit de la Ministerul Finantelor Publice.

Cele trei banci au fost selectate din cele sase oferte prezentate in luna iunie, cand si-au exprimat interesul si Rothschild Conseil International, HSBC si BNP Paribas.

Reteaua CEC cuprinde 1.424 de sucursale si agentii, cu 325 de unitati mai putin decat in anul 2000, iar numarul angajatilor a ajuns de la 12.000, in urma cu patru ani, la 9.270, in prezent.

Conducerea CEC a fost revizuita la inceputul acestei luni, cand Enache Jiru a fost numit in locul lui Constantin Teculescu in functia de presedinte al institutiei.

Sursa: Banii Nostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 901 ori