Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reglementarea depozitarii semintelor, sustinuta de CEC Bank

Reglementarea depozitarii semintelor, sustinuta de CEC Bank

CEC Bank a incheiat un protocol de colaborare cu Fondul de Garantare a Creditului Rural si cu Bursa de Marfuri pentru aplicarea prevederilor privind regimul certificatelor de depozit pentru semintele de consum si reglementarea depozitarii semintelor, a anuntat, luni, banca intr-un comunicat preluat de NewsIn.

 

 

 

De asemenea, prevederile ordonantei de urgenta 14/2002 stabilesc si constituirea Fondului de Garantare pentru certificate de depozit, iar protocolul stabileste si normele de aplicare a OUG, in baza carora sunt permise licentierea operatorilor economici (depozitari) pentru emiterea de certificate de depozit pentru semintele de consum, introducerea unui regim special in ce priveste certificatele de depozit si stabilirea unei scheme de garantare administrata de Fondul de Garantare a Creditului Rural (FNGR).

Protocolul a fost semnat de presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, presedintele FGCR, Veronica Toncea, si presedintele BRM, Gabriel Purice. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1402 ori
Citeste mai multe desprebank brm cec depozit fgcr promovare protocol