Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Radu Ghetea, anchetat luni de membrii Comisiei de buget-finante din Senat

Radu Ghetea, anchetat luni de membrii Comisiei de buget-finante din Senat


Membrii Comisiei de buget-finante din Senat, care ancheteaza activitatea manageriala a CEC Bank, ii vor audia luni, incepand cu ora 11,00, pe presedintele CEC, Radu Ghetea, pe directorul Directiei de Supraveghere din BNR, Nicolae Cinteza, si pe vicepremierul Daniel Chitoiu.

"Vom incepe audierile luni dimineata, la ora 11,00, cu Ghetea, continuam cu Cinteza si terminam cu Chitoiu", a declarat vineri presedintele Comisiei de buget-finante a Senatului, Cosmin Nicula.

El a adaugat ca si in zilele urmatoare vor avea loc audieri, membrii Consiliului de Administratie al CEC fiind asteptati la Comisia de buget-finante a Senatului in data de 10 decembrie.

"Calendarul ulterior, in functie de ce vom analiza in cursul zilei de luni, va fi urmatorul: Radu Ghetea - ori de cate ori va fi nevoie pentru comisie, Daniel Chitoiu - ori de cate ori va fi solicitat de catre comisie, membrii Consiliului de Administratie si de acordare a creditelor de la CEC, in zilele de marti si miercuri", a precizat Nicula.

Concluziile Comisiei vor fi cuprinse intr-un raport care va fi prezentat pana cel tarziu in data de 18 decembrie Biroului Permanent al Senatului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1173 ori