Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Clientii CEC Bank isi pot plati taxele si impozitele direct din Mobile Banking, fara comision

Clientii CEC Bank isi pot plati taxele si impozitele direct din Mobile Banking, fara comision

CEC Bank ofera clientilor acces direct la situatia taxelor, impozitelor si a amenzilor datorate catre autoritati direct din aplicatia Mobile Banking, prin interogarea si integrarea cu Ghiseul.ro. Banca permite si achitarea imediata a acestora, fara comisioane.

"CEC Bank a demarat inca de anul trecut mai multe initiative de digitalizare - precum lansarea platilor de pe mobil, deschiderea online a conturilor - si avem convingerea ca internetul de pe mobil este unul din canale care ne vor permite sa atragem noi clienti si sa contribuim astfel la cresterea incluziunii financiare in Romania.

In 2019, numarul de utilizatori ai CEC Mobile Banking a crescut cu 95% si credem ca acesta este canalul cu cel mai ridicat potential de crestere", a declarat Bogdan Neacsu, presedinte - director general al CEC Bank.

La nivelul anului trecut, circa 60% din volumele de tranzactii ale clientilor CEC Bank au fost initiate prin canalele alternative - Internet Banking si Mobile Banking.

Clientii CEC Bank aveau inca de anul trecut posibilitatea de a plati online taxele, impozitele sau amenzile, prin aplicatia Mobile Banking, prin selectarea si completarea detaliilor de plata (tipul de impozit, institutia beneficiara, suma datorata).

Dupa integrarea cu ghiseul.ro, taxele si impozitele locale - precum cele pentru terenuri si cladiri, cele auto, dar si amenzile se pot plati cu un simplu click, sumele datorate la nivel individual fiind afisate direct, sub forma de lista.

Nu se percep comisioane pentru platile de taxe, impozite si amenzi prin acest sistem.

Pentru activarea noii functionalitati, este necesara actualizarea aplicatiei CEC Mobile Banking din App Store pentru posesorii de telefoane Apple sau din Google Play, pentru telefoanele cu Android.

In paralel cu dezvoltarea serviciilor pe canalele digitale, CEC Bank isi mentine angajamentul pentru mentinerea retelei teritoriala - cea mai mare din tara, cu peste 1.000 de unitati - care joaca un esential pentru accesul romanilor la servicii bancare mai ales in mediul urban mic si rural.

Despre CEC Bank

CEC Bank este institutia financiara cu cea mai lunga traditie.

Fondata in 1864, CEC Bank are in prezent peste 2 milioane de clienti, cea mai extinsa retea nationala, cu peste 1.000 de sucursale si unitati teritoriale si active de 29,3 miliarde lei, la sfarsitul anului 2018.

CEC Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking si phone-banking (Tele CEC).

Statul roman, prin Ministerul Finantelor Publice, este unicul actionar al CEC Bank, iar in luna noiembrie a acestui an (a.c. 2019), in urma acordului Comisiei Europene, capitalul bancii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate a Bancii, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1744 ori