Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cladirea CEC va fi cumparata de Primaria Capitalei

Cladirea CEC va fi cumparata de Primaria Capitalei

Cladirea in care functioneaza Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) urmeaza sa fie cumparata de Primaria Capitalei, informeaza Amos News.La sedinta de luni, 18 septembrie, consilierii generali vor discuta proiectul de hotarare privind emiterea unei hotarari de Guvern referitoare la virarea de catre Ministerul Finantelor Publice in contul municipalitatii a sumei de 17,7 milioane de euro.

Cu acesti bani, edilii vor putea cumpara sediul CEC, urmand sa-l treaca in domeniul public al municipiului Bucuresti si in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Echivalentul in lei al sumei respective va fi inclus in veniturile si cheltuielile bugetului local al municipiului Bucuresti.

Prin Hotararea CGMB nr. 269/2005, s-a solicitat Guvernului emiterea unei HG privind transmiterea imobilului situat pe Calea Victoriei nr. 13 din proprietatea statului in cea a municipiului Bucuresti si in administrarea CGMB.

Amos News

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 897 ori