Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CEC va putea realiza profit dupa o perioada de circa doi-trei ani de la privatizare

CEC va putea realiza profit dupa o perioada de circa doi-trei ani de la privatizare
CEC are nevoie de investitii de cateva sute de milioane de euro pentru restructurare platformei IT, modernizarea unei parti a retelei teritoriale si instruirea personalului, a declarat miercuri vicepresedintele National Bank of Greece (NBG), Yiannis Pehlivanidis.El a adaugat ca, in conditiile aplicarii unei strategii de restructurare, CEC va putea realiza profit dupa o perioada de circa doi-trei ani de la privatizare. "A investi in Romania este una dintre prioritatile noastre cele mai importante. Am depus oferte in cazul CEC si BCR pentru a castiga. CEC este ultima sansa. In ipoteza castigarii cursei, trebuie sa luam in considerare provocarea, restructurarea CEC, care nu va putea fi finalizata in sase luni sau un an. Este nevoie de circa doi-trei ani", a afirmat Pehlivanidis.
NBG a depus oferta pentru cumpararea CEC, alaturi de alte sase institutii financiare - Banca Monte dei Paschi di Siena SpA, Dexia Bank, EFG Eurobank, Erste Bank, OTP Bank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank - Holding AG. NBG este cel mai mare grup financiar elen, cu active de circa 28 miliarde de euro.

Curentul

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 676 ori