Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CEC va incheia anul cu un profit de 4 milioane de euro

CEC va incheia anul cu un profit de 4 milioane de euro
Potrivit presedintelui Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), Eugen Radulescu, banca va inregistra la sfarsitul acestui an un profit brut de aproape 4 milioane de euro, suma cu care CEC ar reusi sa-si acopere pierderile de 10 milioane euro inregistrate la inceputul anului. De asemenea, presedintele CEC a spus ca rata medie a soldului lunar a fost de 50 de milioane euro, in conditiile in care volumul total de credite acordate persoanelor fizice a fost de 1,5 miliarde RON.

In ceea ce priveste procesul de restructurare bancii, acesta se afla pe final. Pana in prezent au fost disponibilizati 1.400 de angajati.

Angajatii disponibilizati vor primi sume compensatorii in valoare totala de 9 milioane RON, fiecare salariat fiind platit progresiv cu echivalentul a 10 salarii medii pe economie.

Procesul de restructurare a cuprins trei componente - corporate, retail si suportul IT, in care s-a investit aproximativ 29 de milioane de euro.

Vicepresedintele CEC, Vasile Ifrim, a precizat ca, pana la sfarsitul acestui an vor fi conectate on-line 700 de unitati CEC, iar alte 700 vor fi conectate in sistem dial-up.

Din 24 noiembrie, CEC va dispune de serviciul de transfer rapid international de valuta.

Banii Nostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 813 ori