Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CEC lanseaza carduri de credit cu dobanda zero pentru tranzactiile efectuate pana la 1 iunie

CEC lanseaza carduri de credit cu dobanda zero pentru tranzactiile efectuate pana la 1 iunie

CEC lanseaza, in perioada 1 martie - 15 aprilie 2007, o oferta promotionala pentru cardurile de credit MasterCard pentru persoane fizice, informeaza un comunicat al institutiei.

Clientii persoane fizice care solicita emiterea unui card de credit MasterCard CEC in perioada mentionata nu vor plati dobanda pentru tranzactiile efectuate prin card (plati la comercianti sau retrageri de numerar) pana la data de 1 iunie 2007. Dupa expirarea acestei promotii CEC va percepe o dobanda de numai 17,5 la suta pe an, in prezent cea mai scazuta din piata.

De asemenea, potrivit comunicatului citat, CEC acorda cea mai mare perioada de gratie din sistemul bancar, pe cardul de credit, de pana la 59 de zile calendaristice pentru plata dobanzii, in cazul utilizarii cardului in tranzactii comerciale.

Limita de creditare care poate fi obtinuta prin cardul de credit CEC ajunge pana la trei venituri nete, fara a depasi insa 50.000 de lei. De asemenea, reteaua de echipamente electronice pe care o pot utiliza beneficiarii unui card de credit CEC este de 390 de ATM-uri si peste 1.300 de POS-uri.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1131 ori