Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CEC finanteaza achizitiile in leasing

CEC finanteaza achizitiile in leasing

CEC ofera societatilor de leasing un credit special destinat finantarii achizitiilor de imobile, utilaje, echipamente, sau autovehicule, care apoi vor fi acordate in regim de leasing utilizatorilor persoane fizice sau juridice, informeaza un comunicat remis agentiei Rompres.

Creditul CEC pentru activitatea de leasing poate fi, de asemenea, utilizat si pentru refinantarea unor credite contractate de catre societatile de leasing de la alte banci sau societati financiare sau pentru refinantarea contractelor de leasing finantate initial din capitalul de lucru al firmei.

Acest tip de credit poate fi acordat in lei, euro sau dolari, pe o perioada de pana la cinci ani, in cazul leasingului pentru bunuri mobile, si de pana la 10 ani, pentru leasingul imobiliar, avand o perioada de gratie de maximum sase luni.

CEC este o banca fondata in anul 1864 si are in prezent un capital social de 649,7 milioane lei noi, active totale de peste sapte miliarde lei noi si o retea de 1.392 unitati, in mediul urban si rural.

Banca are ca obiectiv principal in 2007 cresterea cotei de piata prin atragerea de noi clienti, persoane fizice si juridice, concomitent cu mentinerea clientelei actuale, pregatind in permanenta noi produse si servicii in concordanta cu standardele practicate de celelalte banci din Romania.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 774 ori