CEC: credit pentru tractoare in cadrul programului "Rabla" din agricultura

Marti, 04 Mai 2010, ora 11:45
3108 citiri
CEC: credit pentru tractoare in cadrul programului "Rabla" din agricultura

CEC Bank a lansat un credit destinat achizitionarii de tractoare si masini autopropulsate noi in cadrul programului "Rabla" din agricultura, care se acorda pe o perioada de maxim sase ani, precizeaza Mediafax.

"CEC Bank lanseaza incepand cu data de 3 mai creditul «RABLA AGRICOL», destinat achizitionarii de tractoare si masini agricole autopropulsate noi, in conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Mediului si Padurilor nr.2/5.01.2010 pentru aprobarea ghidului de finantare a programului de stimulare a innoirii parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate, modificat si completat prin Ordinul Ministerului Mediului si Padurilor nr. 419/2010", se arata intr-un comunicat al bancii.

Programul "Rabla" pentru tractoare, aflat la prima editie, a inceput in luna martie si prevede ca proprietarii pot sa-si caseze tractorul vechi in schimbul unei reduceri de 17.000 de lei din pretul unuia nou fiind asteptati sa-l predea la REMAT-uri.

Cuantumul primei de casare este de cel mult 17.000 lei, fara ca aceasta sa depaseasca 50% din pretul de achizitie al tractorului nou sau al masinii agricole autopropulsate noi pentru persoane fizice si 40% din pretul, fara TVA, al tractorului nou sau al masinii agricole autopropulsate noi pentru persoanele juridice.

Creditul lansat de CEC Bank este destinat finantarii diferentei dintre pretul de comercializare al tractorului sau masinii autopropulsate stabilit de producatorul validat si prima de casare, iar banca nu solicita contributie proprie din partea clientului.

Rambursarea creditelor este flexibila, adaptata caracterului sezonier al activitatii clientilor si a perioadelor de incasare, si nu se va percepe comision de rambursare anticipata.

Statul are la dispozitie, in 2010, o suta de milioane de lei pentru a plati primele de casare in programul "Rabla" pentru tractoare. 

 

Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
#agricol, #casare, #cec, #credit, #finantare, #prime, #rabla , #stiri CEC