CEC Bank renunta la comisioanele pentru retragere de numerar si interogare sold in Romania si in UE

Marti, 03 Aprilie 2018, ora 18:19
3626 citiri
CEC Bank renunta la comisioanele pentru retragere de numerar si interogare sold in Romania si in UE
Foto: CC0 Creative Commons

CEC Bank elimina comisioanele percepute la tranzactiile de retragere numerar efectuate in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene, precum si pe cele de interogare sold la ghiseu (inclusiv POS) si la bancomate realizate pe teritoriul national.

Conform sursei citate, aceasta masura, in vigoarea din 2 aprilie a.c. vizeaza actualele conturi de card cu unul sau mai multe carduri de debit atasate, cu exceptia cardurilor de debit Premium, se arata intr-un comunicat al bancii remis marti AGERPRES.

"Prin acest demers, CEC Bank continua politica de sustinere a clientilor persoane fizice si vine in intampinarea acestora cu una dintre cele mai competitive oferte de pe segmentul cardurilor de debit", a declarat Radu Ghetea, presedinte - director general CEC Bank.

CEC Bank a inregistrat, dupa primele noua luni din 2017, un profit brut de circa 203,9 milioane lei.

Cu o valoare totala neta a bilantului de 28.595,9 milioane lei la 30 septembrie 2017, in crestere cu 1,54% fata de sfarsitul anului 2016, CEC Bank a reusit sa isi majoreze cota de piata de la 7,16% din total active bancare la data de 31 decembrie 2016 la 7,23% la data de 30 iunie 2017, ocupand pozitia a saptea in topul bancilor din sistemul bancar romanesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#comision retragere CEC, #CEC comisioane retragere , #stiri CEC