CEC a emis 25.000 carduri in primele trei luni de la lansarea serviciului

Vineri, 17 Martie 2006, ora 17:29
1013 citiri

Casa de Economii si Consemnatiuni a emis peste 25.000 carduri de debit in lei, in doar trei luni de la lansarea acestora.Oferta lansata de CEC cuprinde carduri in lei destinate persoanelor fizice, VISA Electron, carduri emise sub sigla MasterCard, pentru IMM si persoane fizice autorizate si carduri pentru corporatii sub sigla VISA.

Reteaua de echipamente electronice utilizate in operatiunile cu carduri CEC are in acest moment, 138 de ATM-uri, din care 31 in Bucuresti, si 1.000 de POS-uri aflate la ghisele bancii, din care 71 au fost montate in agentiile din capitala si comunele limitrofe.

Au fost finalizate negocierile pentru achizitionarea a inca 250 de ATM-uri si 200 de POS-uri, numarul total fiind de aproape 400 de ATM-uri si 1.200 de POS-uri.

Drept urmare, cea mai mare parte a unitatilor CEC vor fi dotate cu POS-uri, iar un numar mai restrans, deocamdata, vor fi avea si ATM-uri.

CEC ofera cea mai avantajoasa dobanda la descoperitul de cont pe cardul de salarii, de 14 la suta, iar comisionul pentru ridicarea de numerar din reteaua CEC este zero.

Disponibilul contului de card poate fi consultat si la ATM-urile altor banci romanesti (BCR, BRD, Alpha Bank etc.) si straine, care ofera aceasta facilitate.

Toate cardurile CEC ofera utilizatorilor o serie de avantaje: flexibilitate in accesarea fondurilor proprii, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, comision zero la utilizare la comercianti din tara si din strainatate, comision zero pentru operatiuni in reteaua CEC, cea mai vasta retea de puncte de eliberare numerar din Romania, in peste 1.000 de locatii.

Direct la ATM-urile CEC poate fi modificat codul PIN al cardului personal si se poate obtine un mini-raport de activitate a cardului cu ultimele sapte tranzactii.

CEC se afla in acest moment intr-un amplu proces de restructurare, urmand sa fie privatizata. Activitatea bancii a fost complet reorganizata, atat la nivel central, cat si in teritoriu, a crescut numarul personalului care lucreaza direct cu clientii, concomitent cu reducerea numarului de salariati.

AMOS News - Agentie independenta de presa