Anul 2013 a fost pentru Bibiana Stanciulov un an al recunoasterii: Magiunul de Topoloveni a primit doua stele Michelin, iar dulceturile sale au fost premiate cu bronz si argint la Monde Selection -
In varsta de 35 de ani, Diana Stanciulov sau "tanara magiunareasa", cum ii spun prietenii, si-a asumat responsabilitatea promovarii magiunului de Topoloveni. Diana Stanciulov a ales inca de pe
Magiunul de Topoloveni, dupa ce a ajuns pe masa familiei regale din Romania sau a soldatilor din NATO, ar putea ajunge si in tari extracomunitare precum Elvetia, Norvegia sau Rusia.
Magiunul de Topoloveni a fost ridicat la rang european. Este primul produs alimentar romanesc care a primit distinctia Europei si care se mandreste cu peste 8 premii internationale."Pe jurnalul UE
Abonează-te la notificările Business24.ro:
Pentru a vă abona la notificările Business24.ro apăsați butonul de sus Allow sau Permite