Furnizorul şi distribuitorul de energie Electrica SA anunţă că Dumitru Chiriţă, fost preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), a fost numit
Organizatia Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (OFA UGIR) a organizat in data de 9 iulie 2021, in Poiana Brasov, cea de-a cincea conferinta nationala, cu
Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, 26 august 2020, ca restaurantele se pot redeschide in interior, incepand cu 1 septembrie. Vor exista insa reguli care trebuie respectate pentru
Platforma de comunicare, networking si educatie de afaceri Business Days lanseaza, in perspectiva celor doua runde electorale ce vor marca anul 2020 - alegerile locale si cele parlamentare -, o
Fiscalizarea bacsisului in turism ar putea fi reglementata pana la finalul lunii august daca va exista o propunere de text venita din partea sectorului, a spus, marti, ministrul Finantelor Publice,
Valoarea industriei ospitalitatii din Romania se ridica la 3 miliarde de euro, insa deficitul de personal din domeniu depaseste cifra de 50.000 de persoane, a declarat, miercuri, intr-o conferinta
Asociatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA) propune modificarea legislatiei privind veniturile obtinute sub forma de bacsis, solicitand ca acestea sa fie evidentiate
Bacsisul trebuie reglementat prin lege, sa fie dat voluntar in semn de apreciere pentru serviciile primite, dar sa fie fiscalizat prin aparitia lui pe nota de plata, a apreciat, miercuri,
Cel mai mare eveniment de business din Capitala, Business Days, aduce un line-up de speakeri de top si continut premium adaptat nevoilor oamenilor de business, dar si cu un program international
Daniel Mischie conduce cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, un grup de 19 restaurante si cafenele sub brandurile Caru' Cu Bere, Hanu' lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor,
Legalizarea tipsului fiscal este un obiectiv ce trebuie finalizat in perioada urmatoare, in timp ce industria ospitaliera din Romania are nevoie atat de o lege care sa reglementeze munca sezoniera in
Reprezentantul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, Dragos Petrescu, a declarat vineri, dupa intalnirile cu premierul Mihai Tudose pe tema trecerii contributiilor de la angajator la angajat ca
Idea impozitarii bacsisului se intoarce. Ministerul Finantelor pregateste, impreuna cu proprietarii de restaurante, un proiect privind impozitarea bacsisului cu 16%.
BusinessMark anunta castigatorii turneului de tenis "Corporate Tennis Open", ce a avut loc pe 10-11 iunie, 17-18 iunie si 25 iunie 2017 la Pescariu Sports & Spa din Bucuresti.
Dragos Petrescu (foto), vicepresedintele Asociatiei Restaurantelor din Romania, spune ca, odata cu introducerea de la 1 mai a impozitarii bacsisului, clientii restaurantelor, hotelurilor si nu numai
Asociatia Restaurantelor din Romania, condusa de Dragos Petrescu, proprietarul unitatilor City Grill, propune ca perioada de suspendare a activitatii de catre ANAF sa poata fi mai mica de 30 de zile,
Antreprenorii care cauta solutii, parteneri de afaceri si planuiesc sa isi extinda activitatea, vor gasi cele mai potrivite raspunsuri si oportunitati prin participarea la cel mai amplu eveniment de
Reprezentantii antreprenorilor considera ca pentru 2015 sunt foarte importante mentinerea cotei unice si a CAS redus, renuntarea la "unele pomeni electorale", precum cresterea salariilor bugetare,
Reprezentantii antreprenorilor considera ca pentru 2015 sunt foarte importante mentinerea cotei unice si a CAS redus, renuntarea la "unele pomeni electorale", precum cresterea salariilor bugetare,
In zilele de 10 si 11 decembrie 2014, 1500 de participanti si 150 de speakeri sunt asteptati la Bucuresti, la cel mai mare eveniment de business din acest an, Bucuresti Business Days, ce va avea loc
Mediul de afaceri evolueaza permanent, iar inovatia in gandire si tehnologii separa liderii de restul firmelor. In cadrul evenimentului 'Inovatie in afaceri. EI AU REUSIT!', personalitati de renume
IMM-urile reprezinta motorul economiei si sustin o crestere sustenabila. Antreprenorii genereaza in Uniunea Europeana doua treimi din locurile de munca din sectorul privat, iar crearea unui mediu
Romanii din provincie nu merg la restaurant ca bucurestenii, pur si simplu pentru a lua masa, ci doar la ocazii festive, a declarat Dragos Petrescu, proprietarul lantului City Grill.
Daniel Mischie este unul dintre oamenii care, impreuna cu Dragos Petrescu, puneau bazele lantului de restaurante City Grill in urma cu 10 ani, in primavara lui 2004.
Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, a primit, luni seara, pentru a doua oara consecutiv, titlul de "Cel mai admirat CEO din Romania", la Gala "CEO Awards", organizata de revista Business
Din 2014, persoanele care obtin venituri din chirii vor fi obligate sa achite contributii la Sanatate, ceea ce ar trebui sa insemne pentru stat incasari in valoare de 165 de milioane de euro pe an.
Dragos Panait, proprietarul steakhouse-ului Red Angus, vorbeste despre inceputurile conceptului de steakhouse in Bucuresti, despre oamenii care l-au ajutat sa creeze ce este astazi un local autentic
Radu Tanase, impreuna cu arhitectul Bogdan Jantea, puneau in 2010 bazele restaurantelor Calif, o afacere care, in 2013, urmeaza sa atinga o cifra de afaceri de 600.000 de euro.
Consultantii imobiliari trebuie sa se adapteze noilor preferinte ale firmelor care, de mai bine de un an, inchiriaza in special spatii de birouri in centrele de afaceri, in defavoarea vilelor.