Cele 9 terase ale grupului City Grill, cel mai mare lant de restaurante cu capital romanesc, au fost ocupate in proportie de 100% luni la pranz, in ziua redeschiderii.
In premiera mondiala, un magazin isi deschide portile exclusiv pentru un eveniment de business cu un concept unic: Zilele Biz, Serile Diverta, primul festival de business printre carti.
Pravalia lui Manuc, cel mai nou membru al Grupului City Grill, aduce in centrul Capitalei produse traditionale romanesti, fiind prima investitie a grupului in aceasta noua directie.
Grupul City Grill, cel mai important grup romanesc de restaurante din piata locala, face un pas important pentru extinderea in centrul Bucurestiului prin preluarea spatiului fostei berarii Becker
Daniel Mischie conduce cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, un grup de 19 restaurante si cafenele sub brandurile Caru' Cu Bere, Hanu' lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor,
Grupul City Grill, cel mai important brand romanesc din industria restaurantelor, a inregistrat in primele sase luni ale 2018 o cifra de afaceri de 81 milioane lei, in crestere cu 15% fata de aceeasi
Grupul City Grill, una dintre cele mai mari companii din industria ospitalitatii din Romania, angajeaza 400 de persoane pentru posturile de ospatar, picol, barman, bucatar sau hostess in toate
Mediul de afaceri evolueaza permanent, iar inovatia in gandire si tehnologii separa liderii de restul firmelor. In cadrul evenimentului 'Inovatie in afaceri. EI AU REUSIT!', personalitati de renume
Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank, a primit, luni seara, pentru a doua oara consecutiv, titlul de "Cel mai admirat CEO din Romania", la Gala "CEO Awards", organizata de revista Business
"Oamenii ies la restaurant pe timp de criza, dar au un comportament diferit. Sunt mult mai atenti la ceea ce comanda, reduc de multe ori apa minerala sau cafeaua, impart un fel de mancare cu cel cu
Reteaua de restaurante A"City GrillA" si cafeterii A"City CafeA" a deschis, in interiorul complexului comercial Carrefour Feeria, al cincilea restaurant al companiei, acesta reprezentand a zecea