Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului

Joi, 18 Aprilie 2024, ora 19:44
86 citiri
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
FOTO Motorola

Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion - ci și o nouă gamă de căști audio in-ear, numite moto buds.

Noua gamă de accesorii audio promite o integrare în ecosistemul Motorola, oferind suport pentru Hi-Res Audio și Dynamic Active Noise Cancellation într-un design modern și rezistent la apă.

Printre noile produse se numără moto buds+ Sound by Bose, rezultatul unei colaborări între Motorola și Bose. Aceste căști beneficiază de expertiza Bose în materie de calitate a sunetului, integrând anularea activă a zgomotului și reglarea ecualizatorului pentru o experiență auditivă de excepție.

La ce preț sunt oferite căștile Motorola

Moto buds+ sunt compatibile cu Dolby Head Tracking, oferind o recalibrare a sunetului în timp real, ceea ce le permite utilizatorilor să experimenteze un sunet natural și imersiv atunci când sunt folosite cu conținut Dolby Atmos pe dispozitivele Motorola Edge compatibile, cum ar fi Edge 50 Ultra și Edge 50 Pro.

Pe de altă parte, moto buds standard oferă o experiență audio de înaltă rezoluție, certificată Hi-Res Audio, ideală pentru cei care caută un sunet echilibrat dar de calitate superioară. Ambele modele de căști includ tehnologia Dynamic Adaptive Noise Cancellation, care ajută la eliminarea zgomotelor de fond, permitând utilizatorilor să se bucure de muzica fără întreruperi.

Moto buds+ vor fi disponibile pe piața din România începând cu luna aprilie, la un preț de 699 lei, iar moto buds vor fi lansate în luna mai, cu un preț recomandat de 299 lei.

...citeste mai departe despre "Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului" pe Ziare.com

Sonos Ace: Primele căști wireless de la Sonos. La ce preț sunt oferite
Sonos Ace: Primele căști wireless de la Sonos. La ce preț sunt oferite
Roland Quandt a dezvăluit în exclusivitate informații și imagini despre Sonos Ace, primele căști wireless ale producătorului american Sonos. Potrivit imaginilor și informațiilor...
#casti, #wireless, #motorola , #Stiri Internet