Sonos Ace: Primele căști wireless de la Sonos. La ce preț sunt oferite

Luni, 20 Mai 2024, ora 23:12
185 citiri
Sonos Ace: Primele căști wireless de la Sonos. La ce preț sunt oferite
FOTO: GSMArena

Roland Quandt a dezvăluit în exclusivitate informații și imagini despre Sonos Ace, primele căști wireless ale producătorului american Sonos.

Potrivit imaginilor și informațiilor disponibile, căștile Sonos Ace vor fi disponibile în culorile alb și negru. Acestea vor avea drivere de 40 mm, dezvoltate de o echipă de ingineri de sunet experimentați, și o bandă de susținere ușoară, care se adaptează confortabil pe capul utilizatorului. Cupele pentru urechi vor fi confecționate din piele sintetică, sugerând un design de tip over-ear pentru o izolare fonică optimă.

Funcționalități și specificații tehnice

Sonos Ace va dispune de opt microfoane integrate pentru anularea activă a zgomotului (ANC) și control vocal. Modul Aware (transparență) va permite utilizatorilor să rămână conectați la mediul înconjurător în timp ce ascultă muzică sau vorbesc la telefon. Căștile vor avea suport pentru sunet spațial și audio fără pierderi, oferind o experiență auditivă de înaltă calitate.

Autonomia bateriei va fi de până la 30 de ore de redare continuă, cu o încărcare completă în trei ore prin portul USB-C. O încărcare rapidă de trei minute va oferi suficientă energie pentru până la trei ore de ascultare.

Căștile Bluetooth Sonos Ace vor putea fi utilizate împreună cu soundbar-urile companiei pentru o experiență audio home theater personalizată. Sunetul surround va putea fi activat cu un gest al mâinii, iar căștile vor fi controlate prin gesturi. Deși nu dispun de un jack de 3,5 mm, în cutie va fi inclus un adaptor USB-C pentru conectarea la un port de 3,5 mm.

Sonos Ace va cântări 312 grame, fiind mai grele decât alte modele din segmentul premium. Specificațiile și brandul premium sugerează un preț de lansare în jur de 500 de euro. Comparate cu modelul Sony WH-1000XM5, căștile Sonos Ace promit să ofere performanțe de top în categoria lor.

...citeste mai departe despre "Sonos Ace: Primele căști wireless de la Sonos. La ce preț sunt oferite" pe Ziare.com

#casti wireless, #casti, #muzica , #Stiri Internet