Vanzarile de garsoniere din Berceni tin capul de afis in topul imobiliarelor

Marti, 31 Ianuarie 2017, ora 16:20
5872 citiri
Vanzarile de garsoniere din Berceni tin capul de afis in topul imobiliarelor

Berceni, o zona demna de luat in seama la achizitia unei locuinte.

Fost cartier muncitoresc si comuna din judetul Ilfov, Berceni este situat in partea de sud a orasului Bucuresti. Fiind deservita de numeroase mijloace de transport, printre care si metroul, cu acces la strazi asfaltate si la marile centre comerciale, precum Metro, Auchan, Carrefour sau Jumbo, zona a prosperat in ultimii 5 ani din punct de vedere al constructiilor imobiliare.

Din cauza noxelor si aglomeratiei din zona centrala a Capitalei, numerosi locuitori sunt atrasi de preturile mai mici ale apartamentelor si de aerul mai respirabil. Prin urmare, este firesc ca si vanzarile de garsoniere din Berceni sa se situeze pe un trend ascendent.

In ciuda crizei economice, numerosi dezvoltatori s-au incumetat sa contruiasca in zona o serie de noi locuinte, in blocuri realizate dupa norme bine puse la punct, folosind tehnologii de ultima generatie.

Realizate din caramida poroterm de 25 sau 30 cm, pe structuri de grinzi, garsonierele din zona Berceni sunt o varianta optima pentru persoanele care dispun de un buget redus, dar care isi doresc sa beneficieze de un apartament cu o suprafata generoasa, luminos si finisat la cheie.

Vanzarile de garsoniere in Berceni aduc un suflu nou industriei imobiliare

Deoarece piata imobiliara din zona de sud a Capitalei este plina de o sumedenie de firme de constructii, cu rol atat de dezvoltatori, cat si de intermediari, vanzarile de garsoniere din zona Berceni au prins contur, concurenta in domeniu fiind acerba. Si asta nu poate face decat bine industriei constructiilor si imobiliarelor, dat fiind ca preturile, in aceasta situatie, sunt mult reduse fata de vanzarile prin intermediere, care implica si alte costuri si comisioane.

In ceea ce priveste garsonierele din aceasta parte a Bucurestiului, suprafata lor variaza intre 35 si 45 mp, iar preturile variaza intre 30.000 si 35.000 euro, sensibil mai mici decat cele aferente locuintelor din aceeasi categorie situate in zonele centrale ale orasului.

In general, garsonierele situatie in cartierul Berceni sunt construite recent, in general dupa 2010, insa, in fiecare an, cei mai mari dezvoltatori de pe piata vin mereu cu noi provocari. Si aceasta pentru simplu fapt ca locuitorii orasului Bucuresti isi doresc sa stea intr-un bloc nou, sigur si sa beneficieze de toate facilitatile necesare unor conditii decente de trai.

Raspunsul competitorilor de pe piata imobiliara s-a ridicat, cel putin in ulti ...citeste mai departe despre "Vanzarile de garsoniere din Berceni tin capul de afis in topul imobiliarelor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oferte garsoniere cartier Berceni, #oferte vanzare garsoniere Bucuresti , #Stiri Casa