Usi de interior si exterior Porta Doors

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 11:03
3114 citiri
Usi de interior si exterior Porta Doors

Porta Design Invest SRL comercializeaza intreaga gama de culori si modele de usi Porta Doors:

* usi de interior;

* usi de exterior;

* usi tehnice si metalice.

* tocuri si manere de usi.

Pe langa gama de usi apartinand cunoscutului brand Porta Doors, compania vinde toate modelele de usi Verte Doors, precum si usi metalice de exterior si de intrare in apartament Delta. Tot la aceasta firma gasiti o bogata colectie de usi din termopan (tamplarie PVC cu geam termopan).

Porta Design Invest SRL va asteapta intr-un modern showroom de usi din Bucuresti, sector 2, Soseaua Stefan cel Mare nr. 56-58 in timpul programului de lucru (de luni pana vineri intre orele 9:00-19:00, iar sambata intre orele 9:00-14:00).

De asemenea, puteti sa-i contactati la numarul de telefon 0730.999.694 sau la e-mail: porta_design@yahoo.com.

Site-urile firmei (unde gasiti oferta de usi) sunt: www.usi-de-interior.com si www.usi-de-interior.eu.

Usi de interior Porta Doors

Poate ati vazut expuse usi Porta Doors in diverse mari magazine cu produse pentru constructii si amenajari interioare, alaturi de usi apartinand altor branduri si o gama larga de produse pentru constructii si amenajari.

Va prezentam pe scurt doar cateva dezavantaje ale achizitionarii unei usi dintr-un astfel de magazin "cu de toate":

* tinand cont de marea diversitate de produse vandute, un astfel de magazin nu are personal specializat care sa cunoasca toate produsele in detaliu;

* nu sunt vandute toate dimensiunile, culorile si modelele de usi Porta Doors, ci doar cateva (o gama foarte ingusta) de modele si culori/finisaje;

* astfel de magazine nu au angajati montatori autorizati, astfel incat in momentul in care ati cumparat usa sunteti "pe cont propriu".

Tinand cont de aceste argumente, apeland la serviciile Porta Design Invest SRL aveti o serie de avantaje clare:

* Porta Design Invest SRL comercializeaza toata gama de usi de interior Porta Doors, nu doar mica o parte dintre acestea.

* este o companie specializata, cu personal care cunoaste indeaproape toate produsele (de la personalul din magazin, pana la montatori) ;

* are angajat personal pentru montaj (Porta Design Invest SRL este autorizata de fabrica producatoare).

Pe site-urile companiei veti gasi catalogul de usi Porta Doors (fisier pdf). Tot aici este publicata si lista de preturi (actualizata la zi).

Pretul unei usi se calculeaza adunand pretul foii de usa cu pretul tocului si pretul manerelor. La acestea se mai adauga eventualele accesorii si servicii (scurtare, transport, montaj etc.).

In cazul in care usile Porta Doors sunt montate de catre montatori autorizati, garantia lor creste cu 2 ani, de la 3 ani, la 5 ani garantie.

O usa este un produs care costa si trebuie sa reziste in bune conditii multi ani, deci nu doriti sa o dati pe mana unui montator nepriceput, care sa o strice. Un montator autorizat a mai montat multe astfel de usi, cred ca merita sa va ganditi la acest lucru.

Gama de usi Porta Doors este extrem de larga, puteti gasi usi adaptate pentru toate gusturile si toate buzunarele. Exista foarte multe modele de usi de interior Porta Doors, iar finisajele si paleta de culori este incredibila.

In fiecare an se adauga noi modele si noi culori si finisaje (le gasiti pe toate in acel catalog de usi Porta Doors).

Tocurile reglabile sunt un atuu al usilor Porta Doors, utilizarea lor permite ca tocul de usa sa poata imbraca ziduri cu diverse grosimi, fara ca aspectul estetic sa fie prejudiciat.

Va intereseaza usi glisante sau pliante? Ati ajuns unde trebuie!

Gama de manere pentru aceste usi este foarte vast, firma va poate oferi de la manere de usi simple, cu un pret mai redus, pana la produse mai deosebite.

Usi de intrare in apartament Porta Doors

O categorie aparte de usi comercializate de aceasta companie este reprezentata de usile de intrare in apartament, care trebuie sa ofere siguranta si un aspect estetic placut. Si in aceasta categorie de usi veti gasi atat modele economice, dar de o calitate foarte buna, dar si produse premium.

Accesati catalogul Porta Doors 2015, pe care-l puteti descarca de pe site-urile companiei. Si preturile acestor produse pot fi consultate pe aceleasi site-uri ale firmei.

Usi de exterior Porta Doors

Fata de usile de intrare in apartament (aflate in interiorul constructiilor), o usa de exterior trebuie sa reziste multi ani in bune conditii in aer liber si fara sa-si piarda aspectul estetic placut, fiind supusa la diversi factori agresivi de mediu: ploaie, soare, vant etc.

In catalogul de pe site-urile firmei gasiti modelele de usi de exterior Porta Doors si lista de preturi, actualizata cu preturile la zi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#usi Porta Doors, #usi interior Porta Doors, #usi exterior Porta Doors, #usi Verte Doors , #Stiri Casa